Επικός Μπορδαλάς: «Αν είναι να σταματάει ο χρόνος στο ποδόσφαιρο τότε θα πρέπει να παραγγέλνουμε και πίτσες μέσα στο γήπεδο»

Ο Χοσέ Μπορδαλάς

i

© PrintScreen Twitter

Επικός Μπορδαλάς: «Αν είναι να σταματάει ο χρόνος στο ποδόσφαιρο τότε θα πρέπει να παραγγέλνουμε και πίτσες μέσα στο γήπεδο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:46 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 06.10.2023

Κριτική στη σκέψη να υπάρχει παύση χρόνου στους αγώνες ποδοσφαίρου άσκησε ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος υποστήριξε πως θα ήταν αστεία μία τέτοια απόφαση.

Πριν από δύο χρόνια η FIFA έβαλε στα πλάνα της την παύση χρόνου στο ποδόσφαιρο, όπως υπάρχει για παράδειγμα στο μπάσκετ. Από τότε υπάρχει η σκέψη αυτό το πλάνο να εφαρμοστεί, εντούτοις αρκετοί είναι οι άνθρωποι του αθλήματος που αντιδρούν στο ενδεχόμενο αυτό. 

Ανάμεσά τους και ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος άσκησε κριτική στη FIFA, λέγοντας πως αν είναι να σταματάει ο χρόνος κάθε φορά που υπάρχει στατική φάση, τότε οι ομάδες θα πρέπει να τρώνε και μέσα στο γρασίδι. 

«Θα πρέπει να παραγγέλνουμε πίτσες στο γήπεδο»

«Σέβομαι όλες τις απόψεις. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να δέχεται τόσο κριτική το ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα το οποίο έχει ηλικία πάνω από έναν αιώνα και καταλαβαίνω πως οι αρμόδιοι προσπαθούν να το βελτιώσουν. Είδα θετικές αλλαγές και αρνητικές αλλαγές. 

Την άλλη φορά που σκόραρε ο τερματοφύλακας, με τη Βιγιαρεάλ, χάθηκαν 10 λεπτά. Αν μετρήσουμε μέσα, πλάγια, φάουλ και τα μετατρέψουμε σε "νεκρό" χρόνο, τότε θα πρέπει να παραγγέλνουμε και πίτσες και να τρώμε στο γρασίδι. Το ποδόσφαιρο είναι μία χαρά όπως είναι και πρέπει να το αφήνουμε στους επαγγελματίες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 59χρονος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς βρισκόταν ανάμεσα σε εκείνα που ο Ολυμπιακός εξέταζε για τον πάγκο του το περασμένο καλοκαίρι. Εν τέλει, ο άνθρωπος που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.