Μπούσης: «Περήφανος για τους παίκτες μας – Θα έρθουν σπουδαία πράγματα»

Μιχάλης Μπούσης

i

©Intime

Μπούσης: «Περήφανος για τους παίκτες μας – Θα έρθουν σπουδαία πράγματα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:01 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 04.03.2024

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση μετά την ισοπαλία που πήραν οι Κρητικοί από τον Παναθηναϊκό.

Χαρούμενος για την ισοπαλία του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ» εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ απένειμε τα εύσημα τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στην εξέδρα, επισημαίνοντας πως θα έρθουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον για τους Κρητικούς.

«Τόσο πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μας. Συνεχίζουμε να παλεύουμε. Είμαι περήφανος που έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να υποστηρίζει την ομάδα μας. Θα έρθουν σπουδαία πράγματα», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Μπούσης.

Δέλλας: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα»

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε ότι οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, ευχαριστούμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, στο τέλος μας μένει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι το δείξανε στο πρώτο γκολ τουλάχιστον.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι το γεγονός ότι από μικρές λεπτομέρειες και επιπόλαια λάθη που κάνουμε δεχόμαστε γκολ και χάνουμε βαθμούς. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Είμαι λίγο καιρό εδώ πέρα και δεν είχαμε χρόνο, αλλά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον, με τον κόσμο δίπλα της, να καταφέρει τους στόχους της».

Αυτά είναι όλα τα ριπλέι στο πέναλτι του ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:37 - 03.03.2024

Αυτά είναι όλα τα ριπλέι στο πέναλτι του ΟΦΗ

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έδωσαν στο «Γεντί Κουλέ» τη... μάχη της Κρήτης, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές. Δείτε το πέναλτι που κέρδισαν από όλα τα ριπλέι και έφερε διαμαρτυρίες από τον Παναθηναϊκό.

Για τα play outs τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε για τη νίκη, να δείχνουμε διάθεση ότι θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Θα μας δώσει μία ώθηση αυτό αλλά δεν επαναπαύομαι, ξέρω ότι η ομάδα έχει πολλά ups και downs αυτή τη χρονιά και θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία σε όλο αυτό».