Επος: Ballboy του Μπράγκα - Παναθηναϊκός έψαχνε την μπάλα σε χωράφια (vid)

Το ballboy

i

PrtScr

Επος: Ballboy του Μπράγκα - Παναθηναϊκός έψαχνε την μπάλα σε χωράφια (vid)

Κώστας Τόπας 12:07 - 24.08.2023

Ενα αστείο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα καθώς ένα ballboy χρειάστηκε να ψάχνει σε χωράφια την μπάλα που είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το «Estadio Municipal de Braga», το Δημοτικό Στάδιο, δηλαδή, της ομώνυμης πορτογαλικής πόλης, που βρίσκεται βόρεια και μια ώρα μακριά, περίπου, από το Οπόρτο, είναι αναμφίβολα ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο-στολίδι, χτισμένο πάνω σε βουνοπλαγιά και έχει το προσωνύμιο «νταμάρι» (A Pedreira) -θυμίζοντάς μας, φυσικά, τα δικά μας σε Καισαριανή και Καλλιθέα.

Ως εκ τούτου το γήπεδο της Μπράγκα σπάνια είναι γεμάτο από κόσμο. Οι Πορτογάλοι είχαν στο πλευρό τους κόντρα στον Παναθηναϊκό περίπου 20 με 22 χιλιάδες φίλους της ομάδας, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 32 χιλιάδων θεατών. Το πιο εκπληκτικό απ΄ όλα είναι ότι το γήπεδο έχει δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα σε ένα βράχο και μάλιστα το matrix του γηπέδου είναι πάνω στον βράχο και για τον λόγο αυτό είναι γνωστό και ως «A Pedreira».

Εκεί όπως φαίνεται κατέληξε και μία μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, με αποτέλεσμα ένα ballboy να χρειαστεί, με ιδιαίτερη προσοχή, να σκαρφαλώσει και να την πάρει μέσα από αγριόχορτα.