Αϊτόρ: «Ήταν μακρύς ο δρόμος για να είμαι ξανά σε φόρμα - Πάμε Παναθηναϊκέ»

Αϊτόρ

i

© Intime

Αϊτόρ: «Ήταν μακρύς ο δρόμος για να είμαι ξανά σε φόρμα - Πάμε Παναθηναϊκέ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:58 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 24.08.2023

Με αφορμή την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους σε επίσημο ματς του Παναθηναϊκού, ο Αϊτόρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 απ' την Μπράγκα στην Πορτογαλία για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoff του Champions League και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Πέρα από το γκολ του Μαντσίνι στο 95' που κράτησε ζωντανούς τους πράσινους στην υπόθεση - πρόκριση, το θετικό της βραδιάς, ήταν η επιστροφή του Αϊτόρ στο χορτάρι, μετά από 10 μήνες απουσίας. Ο Ισπανός εξτρέμ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Τσέριν στις θέσεις των Βιλένα και Παλάσιος, στο 76'.

Με αφορμή λοιπόν την επιστροφή του Ισπανού στους αγωνιστικούς χώρους, ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του μέσω των social media, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της ρεβάνς.

Ήταν μακρύς ο δρόμος της σκληρής δουλειάς για να είμαι ξανά σε φόρμα. Η αναμονή τελείωσε. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε έναν επίσημο αγώνα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Στο σπίτι μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Πάμε Παναθηναϊκέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος εξτρέμ είχε υποστεί ρήξη χιαστού σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη τον περασμένο Οκτώβρη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ιωαννίδης: «Έχω ξαναπεί αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ»

Στις δηλώσεις του έπειτα από το τέλος του παιχνιδιού ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα έδειξε αισιόδοξος για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να είναι γεμάτο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα, καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μπήκαμε λίγο πιο νωθροί, οι αντίπαλοι ανέβασαν επίπεδο και για αυτό το λόγο βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Είχαν και άλλες ευκαιρίες, σταθήκαμε λίγο τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο τρίτο γκολ και στο τέλος καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα για τον αγώνα ρεβάνς. 

Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ, ήταν άλλο ένα παράδειγμα σήμερα, καταφέραμε να βγάλουμε ένα γκολ σχεδόν από το πουθενά γιατί δεν είχαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα».