Aπρόοπτο με τον αρχηγό της Μπράιτον εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Λούις Ντανκ

i

©gettyimages

Aπρόοπτο με τον αρχηγό της Μπράιτον εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:38 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 21.09.2023

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Europa League, μεταξύ Μπράιτον και ΑΕΚ στο «AMEX Stadium», οι γηπεδούχοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αρχηγό τους, τον Λούις Ντανκ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο αρχηγός της Μπράιτον, Λούις Ντανκ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

To ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ο Ντανκ χωρίς να είναι επίσημη η απουσία του από το παιχνίδι της πρεμιέρας, κινδυνεύει να χάσει ένα ιστορικό βράδυ για την ομάδα της Μπράιτον. Και αυτό γιατί, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα αποτελέσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, στα 122 χρόνια ιστορία της.

Ο 31χρονος στόπερ της Μπράιτον, μάλιστα έκανε πρόσφατα τη δεύτερη του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας στη φιλική νίκη με 3-1 επί της Σκωτίας στη Γλασκώβη πριν από εννέα ημέρες, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από την εθνική ομάδα.

Η «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο Μπράιτον για τη πρεμιέρα του Europa League
EUROPA LEAGUE

08:53 - 21.09.2023

Η «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο Μπράιτον για τη πρεμιέρα του Europa League

Η μέρα για τη πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League έφτασε και η ΑΕΚ ξεκινά το «ευρωπαϊκό της ταξίδι», με μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στην Αγγλία, εκεί που θα την υποδεχτεί η φορμαρισμένη Μπράιτον.

Τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί βασικός και στις πέντε αναμετρήσεις της Μπράιτον στη Premier League, εκεί όπου οι «γλάροι» έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 4 νίκες και μόλις μία ήττα, Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της 421 φορές, έχοντας πετύχει 27 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.