Μπράτσος: «Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί»

Κώστας Μπράτσος

i

©intime

Μπράτσος: «Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί»

Sportal newsroom 20:28 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 26.04.2023

Ο Κώστας Μπράτσος μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ότι αυτό που κρατάει είναι η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βόλος δέχτηκε την ήττα στο Πανθεσσαλικό με 0-2 από τον Παναθηναϊκό και η είσοδός του στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Κώστας Μπράτσος, ανέφερε ότι ένα πράγμα που κρατάει από το παιχνίδι, είναι η εικόνα των παικτών το στο πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα σχολίασε ότι η αδράνεια στις φάσεις των δύο γκολ τους στέρησε όλο το ματς. 

«Σίγουρα μια νίκη σήμερα θα ήταν ένα καλό δώρο. Αλλά όταν παίζει με έναν τόσο καλό αντίπαλο δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Μπορούμε να κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν οργανωμένοι δεν απειληθήκαμε, μπορούσαμε και να βγούμε και σε κάποιες φάσεις και να γίνουμε πιο απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η αδράνεια μας στέρησε όλο το παιχνίδι. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω, κάναμε αλλαγές για να διαχειριστούμε και τα επόμενα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του.