Ο Ζάχαβι λύτρωσε τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ και την έστειλε στην επόμενη φάση του Conference League

Ο Ζάχαβι λύτρωσε τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ και την έστειλε στην επόμενη φάση του Conference League

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:13 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 30.11.2023

Με λυτρωτή τον Εράν Ζάχαβι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Μπρέινταμπλικ με 2-1, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ με λυτρωτή τον Εράν Ζάχαβι επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Μπρέινταμπλικ (2-1), για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League. 

Οι φιλοξενούμενοι με την πρώτης τους ευκαιρία στο ματς βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 35ο λεπτό ο Νταν Μπίτον δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με εκπληκτικό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Ισραηλινούς.  

Στην επανάληψη (56') οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Ντορ Πέρετς, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι του Ισραηλινού μετά από έλεγχο στο VAR.  

Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κρίστιν Στεϊντόρσον βρήκε τον Γκίσλι Εϊγιόλφσον μέσα στη περιοχή και εκείνος με κοντινό σουτ έκανε το 1-1 για την ομάδα του. 

Στη συνέχεια η Μακάμπι είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πετύχει το «χρυσό» γκολ με τον Εράν Ζάχαβι. Στο 82ο λεπτό ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Μακάμπι.  

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ρόμπι Κιν εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Conference League, ενώ η Μπρέινταμπλικ παρέμεινε ουραγός του ομίλου χωρίς κανένα βαθμό. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ