Η UEFA αποθέωσε τον Μπρινιόλι για την απίθανη τριπλή του επέμβαση (vid)

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

Intime

Η UEFA αποθέωσε τον Μπρινιόλι για την απίθανη τριπλή του επέμβαση (vid)

Γιάννης Λιβανός • 15:19 - 02.12.2023

Με σχετικό βίντεο στο twitter η UEFA έκανε αναφορά στην τριπλή απόκρουση του Μπρινιόλι σε τρία διαδοχικά σουτ των παικτών της Βιγιαρεάλ, διατηρώντας τον δείκτη του σκορ σε 3-2 στο 90'+1'.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Θεράμικα κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σ' ένα παιχνίδι που η UEFA έκανε ειδική μνεία στον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» για το τριπλό συνεχόμενο «stop» του εναντίον των Ισπανών.

Η Ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 3-0, με τους πράσινους να ανεβάζουν την απόδοση τους από το 55' και μετά και να καταφέρνουν να μειώσουν στο 66΄με τον Παλάσιος. 15 λεπτά αργότερα άρχισαν να αγχώνουν το «κίτρινο υποβρύχιο», γράφοντας το 3-2 στο 81'. Στο σημείο αυτό οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν πιστέψει στην ολική επαναφορά, ωστόσο  η Ισπανική ομάδα είχε αντίθετη άποψη και δημιουργούσε ευκαιρίες, με σημαντικότερη ευκαιρία τους για γκολ αυτή στο 90'+1' .

Σε αυτή την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία οι παίκτες της Βιγιαρεάλ απείλησαν τα καρέ του Παναθηναϊκού, με τον Μπρινιόλι να δηλώνει σε ετοιμότητα αποκρούοντας διαδοχικά τα σούτ του Ζεράρ Μορένο στην αρχή και δύο του Αλμπέρτο Μορένο στη συνέχεια. Η UEFA κοινοποίησε στο twitter το βίντεο από την εν λόγω φάση, αποδίδοντας τα εύσημα στον Ιταλό πορτίερο του Παναθηναϊκού για την απίθανη τριπλή του επέμβαση.