Μπριζ: «Κόλαση το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ» – Τα εισιτήρια που έχουν δώσει οι Βέλγοι και το λάθος στη βαθμολογία

Μπριζ: «Κόλαση το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ» – Τα εισιτήρια που έχουν δώσει οι Βέλγοι και το λάθος στη βαθμολογία

Γιώργος Σακελλαρίου 20:20 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 08.04.2024

Η Μπριζ καλεί τον κόσμο της να στηρίξει την ομάδα στη μάχη με τον ΠΑΟΚ. Οι Βέλγοι έχουν δώσει σχεδόν 20.000 εισιτήρια, ενώ έκαναν λάθος στην ελληνική βαθμολογία της Super League.

Η Μπριζ θα υποδεχθεί την ερχόμενη Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Η βελγική ομάδα δείχνει το τελευταίο διάστημα σε καλή κατάσταση μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Νίκι Χαγέν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι στα playoffs με την Άντερλεχτ με 3-1 και τώρα καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα της Πέμπτης.

Η Μπριζ ανακοίνωσε ότι έχουν διατεθεί 19.867 εισιτήρια για το ματς, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 29.000. Απ’ αυτές τις θέσεις τουλάχιστον 1.500 θα καταλάβουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί ότι η βελγική ομάδα, όπως είχε ανακοινώσει, προκειμένου να περιορίσει τις διαρροές, έκλεισε την πρόσβαση στην πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων σε λογαριασμούς από την Ελλάδα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπριζ, λοιπόν, αναφέρεται: «Το Γιαν Μπρέιντελ σείστηκε απέναντι στην Άντερλεχτ. Μαζί σας δημιουργήσαμε ένα γήπεδο που βρυχόταν για 90 λεπτά και επίσης θέλουμε να κάνουμε ξανά κόλαση το γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αγοράστε το εισιτήριό σας και δώστε μας ώθηση την Πέμπτη για να πάμε στα ημιτελικά.

Κάναμε καλή εκκίνηση και αγωνιζόμαστε την Πέμπτη στα προημιτελικά του Conference League με τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στην Άντερλεχτ είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε σε έναν “στροβιλιζόμενο” Jan Breydel και με την υποστήριξη σας, τον δωδέκατο παίκτη μας, θέλουμε να το επαναλάβουμε ξανά την Πέμπτη».

Είναι δεδομένο ότι στη Μπριζ φοβούνται την παρουσία των Ελλήνων οπαδών. Γνωρίζουν ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει περισσότερα εισιτήρια, απ’ όσα παραχώρησαν επίσημα και δεν θέλουν να νιώσουν σαν φιλοξενούμενοι στο γήπεδό τους.