ΠΑΟΚ: «Αυτό το συναίσθημα, αυτή η ομάδα, αυτή η οικογένεια!» (vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

ΠΑΟΚ: «Αυτό το συναίσθημα, αυτή η ομάδα, αυτή η οικογένεια!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:19 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:21 - 17.05.2024

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το βίντεο με τις αντιδράσεις του πάγκου στο γκολ του Οζντόεφ.

Ο Οζντόεφ έφερε το ντέρμπι στα ίσα και στον «ασπρόμαυρο» πάγκο επικράτησε ο... κακός χαμός!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στην Opap Arena (2-2), στην σπουδαία αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με φόντο το προβάδισμα τίτλου,

Οι Γκατσίνοβιτς και Βίντα έδωσαν ισχυρό προβάδισμα νίκης στην Ένωση, όμως η «αντεπίθεση» των ασπρόμαυρων στο τέλος άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Μπάμπα μείωσε σε 2-1 με ένα δυνατό σουτ, ενώ ο Ρώσος μέσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν από λίγα λεπτά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με τον... πανικό που επικράτησε στον πάγκο των φιλοξενούμενων μετά το τέρμα του Οζντόεφ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν «ένα», με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν από την... κόλαση και να παίρνουν έναν άκρως πολύτιμο βαθμό.

«Αυτό το συναίσθημα! Αυτή η ομάδα! Αυτή η οικογένεια!», έγραψε χαρακτηριστικά στη σχετική λεζάντα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κουλιεράκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εμφάνισή του Δικεφάλου σε μία δύσκολη έδρα, αλλά και για την «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση μετά το 2-0.

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Μέχρι να τελειώσει το ματς κανείς αντίπαλος δεν πρέπει να μας ξεγράφει. Είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά, έχουμε ψυχικά αποθέματα. Με τις αλλαγές που έγιναν τα παιδιά μπήκανε με μεγάλη διάθεση, η ομάδα ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι πολύ σημαντικός βαθμός, σε δύσκολη έδρα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να μείνουμε όμως ταπεινοί. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε, ακολουθούν αρκετά παιχνίδια ακόμα. Εννοείται ότι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν περίμενα ότι θα σουτάρει στο δεύτερο γκολ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Θα μάθουμε όμως από αυτά τα λάθη. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι στο Βέλγιο θα πρέπει να είμαστε μάχιμοι όπως σήμερα».