Μπρούνο Άλβες: «Η ΑΕΚ είναι μια σπουδαία εμπειρία»

Μπρούνο Άλβες: «Η ΑΕΚ είναι μια σπουδαία εμπειρία»

Κώστας Τσίλης 22:39 - 13.11.2023

Ο Αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στο Tuttomercato για όσα συμβαίνουν στην Ένωση, για τον Γκατούζο, τον Ντε Τσέρμπι αλλά και τον Μουρίνιο

Ο Μπρούνο Άλβες υπήρξε πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και παραμένει μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Και η γνώμη του, πάντα έχει ξεχωριστεί βαρύτητα. Στο περιθώριο της παρουσίας του Πορτογάλου στο Transferoom του Εστορίλ, μίλησε στο Tuttomercato και για την εμπειρία του ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ και για τους Γκατούζο και Ντε Τσέρμπι ως αντιπάλους στο Europa League, αλλά και για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είναι μια σπουδαία εμπειρία στην ΑΕΚ. Αφού σταμάτησα το ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ με σκέφτηκε για αθλητικό διευθυντή, για να μεταφέρω την εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής. Μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά, πήραμε το ντάμπλ πέρυσι. Φέτος όλα είναι ανοιχτά στο πρωτάθλημα και το Europa League. Μαθαίνω και το να είμαι εδώ (σ.σ στο trsanferoom του Εστορίλ), είναι πολύ σημαντικό».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει απέναντι σε Άγιαξ, Μπράιτον και Μαρσέι: «Είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, είχα γνωρίσει τον Γκατούζο και τον Ντε Τσέρμπι σαν ποδοσφαιριστές. Είναι όμορφο. Τους συμπαθώ και τους δυο. Και σας προπονητές και σαν ανθρώπους και για τον τρόπο που προόδευσαν. Μαθαίνουμε πάντα απ’ όλους»

Για τον Μουρίνιο και το πως πηγαίνει στην Ρόμα: «Πάντα περιμένω τα καλύτερα απ’ αυτόν, γιατί ότι έχει κάνει είναι εκπληκτικό. Πάντα θέλουμε να τον ακολουθούμε. Έφερε πολλά στην Ρόμα. Είναι πιο ανταγωνιστική ομάδα και οι παίκτες κερδίζουν περισσότερα απ’ ότι στο παρελθόν. Πάντα τον φαντάζομαι στις υψηλότερες θέσεις. Όπου και να έχει πάει έχει κερδίσει και πάντα θα τον υποστηρίζω».