Πανέτοιμοι μετά την διακοπή Γιόνσον, Άμραμπατ και Ρότα
i

Γενς Γιόνσον, Νορντίν Άμραμπατ/intime

Πανέτοιμοι μετά την διακοπή Γιόνσον, Άμραμπατ και Ρότα

Κώστας Τσίλης 13:33 - 13.11.2023

Η ΑΕΚ έφτασε μέχρι και την διακοπή έχοντας τρία προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά μετά την επιστροφή δεν θα υπάρχει κανένα απ' αυτά

Η ΑΕΚ πήγε στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή για τις εθνικές, χωρίς τον Γιόνσον, τον Ρότα και τον Άμραμπατ. Ενώ οι δυο πρώτοι δεν έπαιξαν ούτε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Μαρσέιγ. Και οι τρεις αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και γι αυτό είχαν μπει στο απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα. Όμως μετά την επιστροφή από την διακοπή, όλα θα είναι διαφορετικά. 

Ήδη ο Ρότα είναι πολύ καλύτερα και θα ενσωματωθεί με την εθνική μας ομάδα. Ενώ τόσο ο Γιόνσον όσο και ο Άμραμπατ, μέσα σ' αυτές τις δυο εβδομάδες της διακοπής, θα μπορέσουν να ανεβάσουν στροφές. Και είναι πολύ πιθανό ήδη από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της δουλειάς. 

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως και ο Γιόνσον και ο Άμραμπατ και ο Ρότα, θα είναι κανονικά και πάλι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ήδη από το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με το οποίο επιστρέφει η ΑΕΚ μετά την διακοπή. Και φυσικά θα είναι παρόντες και στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπράιτον το οποίο ακολουθεί.