Μπρούνο Φερνάντες: Ο αρχηγός της Φλαμένγκο που διέταξε τη δολοφονία της μάνας του παιδιού του και την τάισε στα σκυλιά - Τώρα παίζει ποδόσφαιρο και φωτογραφίζεται με την κόρη του!

Μπρούνο Φερνάντες: Ο αρχηγός της Φλαμένγκο που διέταξε τη δολοφονία της μάνας του παιδιού του και την τάισε στα σκυλιά - Τώρα παίζει ποδόσφαιρο και φωτογραφίζεται με την κόρη του!

Κώστας Τσιακλής 21:30 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 30.06.2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες Ντε Σόουζα διέταξε τη δολοφονία της μητέρας του παιδιού του και την τάισε στα σκυλιά. Σήμερα παίζει ποδόσφαιρο και φωτογραφίζεται με την κόρη του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες Ντε Σόουζα το 2010 διέταξε τη δολοφονία της μητέρας του παιδιού του και ακολούθως την τάισε στα σκυλιά. Σήμερα ο 38χρονος είναι εκτός φυλακών με αναστολή και παίζει ποδόσφαιρο. Επιπλέον φωτογραφίζεται στα social media με την κόρη του.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο ηθικός αυτουργός σε ένα φρικτό έγκλημα πριν από 13 χρόνια. Ο Μπρούνο Φερνάντες Ντε Σόουζα διέταξε τη δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, Ελίζα Σαμούντιο. Το μοντέλο και ηθοποιός απήχθη από μια συμμορία και βασανίστηκε πριν τελικά στραγγαλιστεί και σκοτωθεί. Σαν να μην έφτανε αυτό ο 38χρονος την τάισε και στα σκυλιά.

Ο Μπρούνο καταδικάστηκε τελικά σε 22 χρόνια κάθειρξη τον Μάρτιο του 2013 αφού το δικαστήριο άκουσε τα στοιχεία εναντίον του. Η αρχική απόφαση ήταν μια «κλειστή ποινή φυλάκισης», αν και μετατράπηκε σε «ημι-ανοιχτή» το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπρούνο μπορούσε να εργάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφόσον επέστρεφε στη φυλακή κάθε βράδυ.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος ενημερώθηκε ότι μπορούσε να κοιμηθεί στο δικό του κρεβάτι λόγω των ανεπαρκών εγκαταστάσεων στις φυλακές Varginha, αρκεί να παρέμενε στο σπίτι από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί. Έχοντας αποδείξει ότι ήταν ικανός για κάτι τέτοιο, ο Μπρούνο έλαβε αναστολή υπό όρους από το Δικαστήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχασε χρόνο και υπέγραψε συμβόλαιο με την Όριον που είναι ομάδας της πατρίδας του. Στο παρελθόν o Μπρούνο ανήκε σε διάφορες ομάδες της Βραζιλίας με αποκορύφωμα τις Κορίνθιας και Φλαμένγκο. Μάλιστα στην τελευταία πραγματοποίησε 154 συμμετοχές, με απολογισμό 49 ανέπαφες εστίες ενώ διετέλεσε και αρχηγός της.

Πλέον ο Μπρούνο απολαμβάνει την ελευθερία του και φωτογραφίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την κόρη του, δείχνοντας μας το τρυφερό του προφίλ. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: