Μύγας: «Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά στον Ιωνικό - Αυτά μου είπε ο κ.Μπέος»

Γιώργος Μύγας

i

©Intime

Μύγας: «Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά στον Ιωνικό - Αυτά μου είπε ο κ.Μπέος»

Ο Γιώργος Μύγας μίλησε για τον Ιωνικό και τη μεταγραφή του στον Βόλο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα σενάρια για ενδιαφέρον του Άρη.

Ο Γιώργος Μύγας αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή του Βόλου σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας θα φοράει από τη νέα σεζόν και ο Έλληνας ακραίος αμυντικός που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό. Με την ομάδα της Νίκαιας, ο Μύγας μέτρησε συνολικά 59 εμφανίσεις (29 φέτος), με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αναφέρθηκε στη γρήγορη συμφωνία του με την ομάδα της Μαγνησίας, το φιλολογικό ενδιαφέρον του Άρη, τα δύο χρόνια που πέρασε στον Ιωνικό και το πέρασμά του από την Πολωνία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μύγας: 

Μεταξύ άλλων όσα είπε για τη μεταγραφή του στο Βόλο: «Ο Βόλος έδειξε νωρίτερα το ενδιαφέρον του και δεν το σκέφτηκα πολύ για να πάρω την απόφαση. Κατευθείαν μετά τα ματς έδειξε το ενδιαφέρον της όλη η διοίκηση και μίλησα και με τον ίδιο τον Μπέο. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Αρη. Από τη στιγμή που αποφάσισα να πάω στον Βόλο, ακόμη και ενδιαφέρον να υπήρχε δεν έχει σημασία πλέον. Μπορώ να παίξω ως δεξιός μπακ στην τετράδα, αλλά και ως μπακ-χαφ στο 3-5-2. Μου αρέσει να παίζω και μπροστά, νωρίτερα έπαιζα εξτρέμ στον Παναιτωλικό».

Για το πέρασμά του από την Πολωνία: «Πέρασα και από την Πολωνία για μερικούς μήνες και επέστρεψα μετά στην Ελλάδα. Η Πολωνία έχει μεγάλη οργάνωση, έχει καινούρια γήπεδα, έχει ανέβει αρκετά το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια πολλοί Ελληνες παίκτες πηγαίνουν στον πολωνικό πρωτάθλημα. Στον Παναιτωλικό είχα δύο πολύ καλές χρονιές, και είχα προτάσεις από μεγάλες ομάδες αλλά τελικά δεν πήρα μεταγραφή. Όταν ήμουν στον Λεβαδειακό με ήθελε ο κ.Σπανός και με ζήτησε στον Ιωνικό και τον ευχαριστώ για αυτό. Στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους Ελληνες παίκτες και έτσι φεύγουν στο εξωτερικό. Στον Ιωνικό ήταν τα καλύτερα μου χρόνια. Ήμουν καλά σωματικά και γι’ αυτό κατάφερα να παίξω 60 παιχνίδια σε δύο χρόνια».

Για το αν σκέφτηκε το εξωτερικό: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να ξαναφύγω από την Ελλάδα, βέβαια εξαρτάται από την πρόταση που μπορεί να ερχόταν. Ο Βόλος φέρνει καλούς παίκτες, κάνει καλές πορείες στο πρωτάθλημα και πολλοί παίκτες παίρνουν μεταγραφές».

Για τα αποδυτήρια του Ιωνικού: «Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά στον Ιωνικό, ο Κάνιας έχει πολύ πλάκα, εμένα η παρέα μου ήταν ο Βαρελιάνος. Είναι πολύ καλός μου φίλος».

Για τον παίκτη που τον δυσκόλεψε: «Ο Πάλμα είναι πολύ καλός παίκτης, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κόντρα σε τέτοιους παίκτες».

Για τι του είπε ο Μπέος: «Ο κ.Μπέος μου είπε πως είναι ωραία η πόλη, καλή η ομάδα, και δεν θα θέλω να φύγω από τον Βόλο».