Ο Καμίνσκι επιβεβαιώνει το Sportal για Παναιτωλικό με δηλώσεις του στο Βέλγιο!

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι με τον γιο του Μίκαελ και τον Γιώτη Παναγιώτου

i

©Sportal

Ο Καμίνσκι επιβεβαιώνει το Sportal για Παναιτωλικό με δηλώσεις του στο Βέλγιο!

Κώστας Τόπας 11:43 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 05.09.2023

Ο γιος του Μάτσιεκ Καμίνσκι, Μίκαιλ επιβεβαίωσε μέσω των δηλώσεων του, το Sportal για το ανοικτό παράθυρο που εξακολουθεί και υπάρχει για την εξαγορά του Παναιτωλικού.

Η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να εξαγοράζει τον σύλλογο από τον Βίνσεντ Ταν. Οσον αφορά την Ελλάδα, η οικογένεια Καμίνσκι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, δεν θέλει να εγκαταλείψει την περίπτωση του Παναιτωλικού. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τα «deadline», είναι αποφασισμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Φώτη Κωστούλα, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή για την επίτευξη συμφωνίας.

Αυτό επιβεβαίωσε μάλιστα και ο γιος του Μάτσιεκ Καμίνσκι, Μίκαιλ σε δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η υπόθεση με τον Παναιτωλικό παραμένει ορθάνοικτη.

«Όπως όλοι γνωρίζουν μέχρι τώρα, φιλοδοξία μας είναι επίσης να έχουμε έναν σύλλογο στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Μίκαιλ για να τονίσει στη συνέχεια για τον Παναιτωλικό: «Έχουμε δουλειές με τον Παναιτωλικό, τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο με τον οποίο μιλήσαμε. Είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση και γι' αυτό δεν μπορώ να πω πολλά για αυτήν προς το παρόν. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την εξαγορά θα ανακοινωθούν αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του Μάτσιεκ Καμίνσκι στη συνέντευξη Τύπου.

Το παρασκήνιο της εξαγοράς της Κόρτραϊκ από τον Καμίνσκι και η ανοικτή υπόθεση με τον Παναιτωλικό
REST OF THE WORLD

08:29 - 15.06.2023

Το παρασκήνιο της εξαγοράς της Κόρτραϊκ από τον Καμίνσκι και η ανοικτή υπόθεση με τον Παναιτωλικό

Η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να εξαγοράζει τον σύλλογο από τον Βίνσεντ Ταν και το Sportal ρίχνει φως γύρω από το παρασκήνιο της εξαγοράς. Τι γίνεται με τον Παναιτωλικό.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αγορά της Κορτράικ, ο Μάτσιεκ Καμίνσκι απέδειξε ότι διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για να μπορέσουν να αγοράσουν και τον Παναιτωλικό. Τα όποια εμπόδια είχαν παρατηρηθεί, ευελπιστούν πως θα ξεπεραστούν στις επόμενες συζητήσεις τους. Όπως και να ‘χει το θέμα με την εξαγορά της ομάδας του Αγρινίου παραμένει ορθάνοικτο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.