Αποχωρεί από τον Παναιτωλικό ο Αποστολάκης - Στη Μολδαβία συνεχίζει την καριέρα του

Κώστας Αποστολάκης

i

©intime

Αποχωρεί από τον Παναιτωλικό ο Αποστολάκης - Στη Μολδαβία συνεχίζει την καριέρα του

Δημήτρης Χούπης 16:35 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 14.06.2023

Ο Κώστας Αποστολάκης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, με τη Σέριφ Τιράσπολ να είναι ο νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός.

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Αποστολάκης δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό. Το συμβόλαιο του 24χρονου ολοκληρώθηκε και πλέον ο Έλληνας μπακ θα πάει για δεύτερη φορά εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σέριφ Τιράσπολ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η νέα του ομάδα. Ο Αποστολάκης πριν από έναν μήνα σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να μείνει στην ομάδα του Αγρινίου και ότι οι συζητήσεις για την παραμονή του ήταν σε καλό κλίμα. 

Παρόλα αυτά απ' ότι φαίνεται λύση δεν βρέθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Με τον Παναιτωλικό ο 24χρονος αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Σε αυτή τη διετία μέτρησε 43 συμμετοχές χωρίς καμία ασίστ και γκολ. 

«Υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες αυτή τη στιγμή για την ομάδα γι’ αυτό και δεν έγιναν νωρίτερα οι συζητήσεις. Ωστόσο, στην περίπτωσή μου θα έλεγα ότι υπάρχει θετικό κλίμα για ανανέωση, θέλω πολύ να μείνω, νιώθω πολύ άνετα σε αυτή την ομάδα, περνάω υπέροχα και στην καθημερινότητά μου. Πιστεύω ότι θα είναι αίσιο το αποτέλεσμα της παραμονής μου, θέλω να μείνω στον Παναιτωλικό», είχε δηλώσει συγκεκριμένα. 

Αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Γιάννης Ανέστης επίσης όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό και θα η επόμενή του ομάδα θα είναι η Τζουγκάρντεν. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρισκόταν δύο χρόνια στον Παναιτωλικό όπου μέτρησε 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Όπως είχε δηλώσει στο Sportal μάλιστα ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του μήνα και στόχος του ήταν να βρει ένα συμβόλαιο από το εξωτερικό. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στη Σουηδία, καθώς έχει παίξει και στη Γκέντεμποργκ για τρεις σεζόν (2019-21).