Ανησυχητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πρώην παίκτη της Ναντ: «Μην κλαις για μένα»

Πέρσι Πράδο

Ανησυχητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πρώην παίκτη της Ναντ: «Μην κλαις για μένα»

Κώστας Τόπας 13:49 - 05.04.2024

Ο Πέρσι Πράδο, πρώην ποδοσφαιριστής της Ναντ δημοσίευσε στα social media μερικά ανησυχητικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Ο Πέρσι Πράδο, Περουβιανής καταγωγής ποδοσφαιριστής που έγινε Γάλλος υπήκοος, δημοσίευσε κάποια ανησυχητικά μηνύματα στα κοινωνικά του δίκτυα. Ο πρώην παίκτης της Ναντ ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα ποδόσφαιρο σάλας Nantes Metropole χρησιμοποίησε τα κοινωνικά του δίκτυα για να δημοσιεύσει έξι αποχαιρετιστήρια μηνύματα αφιερωμένα στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

«Λυπάμαι που σε ντροπιάζω τόσο πολύ, συγγνώμη που δεν μπορώ να με εμπιστευτείς», έγραψε ο Πέρσι Πράδο στον πατέρα του.

Αγρια επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια σε δύο αδέρφια, τους χτύπησαν με ρόπαλα και τους μαχαίρωσαν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:41 - 05.04.2024

Αγρια επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια σε δύο αδέρφια, τους χτύπησαν με ρόπαλα και τους μαχαίρωσαν

Νέα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δύο φίλοι της ΑΕΚ δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/04).

Ζήτησε από τους φίλους του «να είναι εκεί για τη μητέρα μου και τον γιο μου .

Ο Πέρσι Πράδο έγραψε επίσης ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη σύντροφό του: «Και τώρα σε σένα, αδελφή ψυχή μου, διπλή μου, που έχω πληγώσει περισσότερο. Συνειδητοποίησε ότι είσαι μια εξαιρετική γυναίκα και θα βρεις κάποιον που να σου αξίζει, ποτέ δεν θα μην υποτιμάς κανέναν,μείνε όπως είσαι.Θα σε αγαπώ μέχρι τέλους.Σου εμπιστεύομαι τον γιο μου που είναι κι αυτός σαν τον δικό σου,σε έχω τυφλή εμπιστοσύνη,ξέρω ότι τίποτα δεν θα γίνει με το μέρος σου.Πάντα έλεγα εσύ που θα είσαι εκεί που κανείς άλλος και θα είσαι η τελευταία γυναίκα που θα αγαπούσα. Να είσαι ευτυχισμένος στη ζωή σου και να τρέφεσαι με τους καλούς ανθρώπους που έχεις γύρω σου».

«Θα αφαιρέσω τα βάσανα που σου προκάλεσα»

Ωστόσο, σε μια δημοσίευσή του η πλειονότητα των χρηστών έδειξε μηνύματα ενθάρρυνσης και υποστήριξης για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να σκεφτεί να αφαιρέσει τη ζωή του, όπως υποδεικνύεται από αυτά τα σημάδια που έδειξε στα social media: «Να είσαι δυνατός, θα αφαιρέσω το βάρος του πόνου που σου προκάλεσα. Βασίζεται ο ένας στον άλλον, μην αφήνεις κανέναν μόνο του. Σου εμπιστεύομαι τις δύο αγάπες μου, μην τις εγκαταλείπεις, μόνο αυτό ζητάω από τον καθένα Μην κλαίτε για μένα, θυμηθείτε αυτό το χαρούμενο παιδί... Τέλος, σε όποιον μπορεί να έχω βλάψει, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», κατέληξε ο Πέρσι Πράδο.