Mατσάρα με οκτώ γκολ και δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ναντ του Ντόουγκλας Αουγκούστο

Μοσταφά Μοχάμεντ

i

©prtscr

Mατσάρα με οκτώ γκολ και δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ναντ του Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ορέστης Καδδάς 20:02 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 23.09.2023

Η Ναντ πήρε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά με 5-3 επί της Λοριάν και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στην έκτη θέση.

Ναντ και Λοριάν αναμετρήθηκαν για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 με τα «Καναρίνια» να παίρνουν τη νίκη με 5-3 και με αυτόν τον τρόπο να ανεβαίνουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Βασικός σε όλο το ματς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Το παιχνίδι έδειξε από την αρχή την εξέλιξη που επρόκειτο να έχει. Μόλις στο 6' ο Ελί Κρεπί έκανε το 1-0 για τη Λοριάν με όμορφη κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Λε Γκοφ. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως η Ναντ πέτυχε το γκολ που έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη της νίκη. Στο 42' ο Ματίς Αμπλίν μετά από πάσα του Σάιμον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εμβογκό που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο «έβρεξε» γκολ. Έξι γκολ συνολικά για τους δύο συλλόγους. Την αρχή έκανε με το που βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με τον Εράι Τσεμέρτ να κάνει το 2-1 στο 46' έπειτα από κόρνερ του Μολέ. To 3-1 έκανε ο Αιγύπτιος Μοσταφά Μοχάμεντ στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ελβετού τερματοφύλακα.

Και εκεί που φαινόταν το ματς να έχει ηρεμήσει η Λοριάν έδωσε άλλο ενδιαφέρον με το Ρομάν Φεβρ στο 75' να κάνει το 3-2. Από εκεί και πέρα το ματς πήρε ξέφρενο ρυθμό. Ο Φλοράν Μολέ έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ για τα «Καναρίνια» στο 83'. Η απάντηση όμως ήταν και πάλι άμεση για τη Λοριάν που στο 85' έκανε το 4-3 με τον Αγιεγκούν Τόσιν. Τα τελευταία λεπτά έτσι ήταν δραματικά αλλά η Ναντ κατάφερε να βάλει το πέμπτο της γκολ στις καθυστερήσεις και να σφραγίσει τη μεγάλη της νίκη. Ο Ιγκόρ Σίλβα έκανε το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μόουσες Σάιμον. Ο Νιγηριανός έκανε το 5-3 στο 99' στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας. 

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

Το πρόγραμμα της επόμενης (7ης) αγωνιστικής: