Rotation, απώλεια δίχως κόστος και τώρα... Μίλαν για τη Νάπολι

Νάπολι - Βερόνα

Rotation, απώλεια δίχως κόστος και τώρα... Μίλαν για τη Νάπολι

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 21:03 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προχώρησε σε rotation στο παιχνίδι της Νάπολι με την Ελλάς Βερόνα, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με τους «παρτενοπέι» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη ρεβάνς με τη Μίλαν για το Champions League.

Η Νάπολι τον τίτλο του πρωταθλήματος τον έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά, όποτε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε την ευχέρεια να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του, που σε λίγες μέρες θα παίξουν τη ρεβάνς με τη Μίλαν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League. Και το έκανε, με τους «παρτενοπέι» να έρχονται ισόπαλοι χωρίς σκορ με την Ελλάς Βερόνα.

Λίγο το rotation, λίγο το ότι άπαντες είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τους «ροσονέρι», η νίκη δεν ήρθε για τους Ναπολιτάνους, όμως τα καλά νέα είναι πως είδαν τον πρώτο τους σκόρερ, Βίκτορ Οσιμέν, να επιστρέφει στη δράση.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν... άτυχοι στην τύχη τους, με το αυτογκόλ του Γκάιχ στο 20' να μην μετράει τελικά, καθώς ο Ολιβέρα ήταν σε θέση οφσάιντ και παρότι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι, πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το σκορ δεν άνοιξε ούτε στην επανάληψη, με τη Νάπολι να έχει το πάνω χέρι, αλλά να μη δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Στο 82' «άγγιξε» το γκολ, με τον Οσιμέν να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.