Γλίτωσε την τιμωρία για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

Γλίτωσε την τιμωρία για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους

Sportal newsroom 12:27 - 15.04.2023

Η Γιουβέντους θα έχει κανονικά τους οργανωμένους οπαδούς της στο πλευρό της στον αγώνα με τη Νάπολι, καθώς πάρθηκε πίσω η απόφαση για κλείσιμο της κερκίδας μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου.

Κανονικά τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών της θα έχει η Γιουβέντους στον αγώνα με τη Νάπολι την επόμενη Κυριακή (23/4), μετά την απόφαση για κλείσιμο της κερκίδας για τη ρατσιστική επίθεση στον Ρομελού Λουκάκου

Κατά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Ίντερ με τη «γηραιά κυρία», ο Βέλγος σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά από τους φιλάθλους της Γιουβέντους, κάνοντας κίνηση να σωπάσουν. Ως αποτέλεσμα αυτού ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι δέχτηκε πολλά ρατσιστικά σχόλια, ενώ ακούστηκαν και ήχοι μαϊμούς. 

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Λουκάκου αντέδρασε, δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Κάπως έτσι οι «νερατζούρι» δεν θα τον έχουν διαθέσιμο για τη ρεβάνς στη 26 Απριλίου. Αντίθετα όμως η ομάδα του Τορίνο γλίτωσε την τιμωρία. 

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!
EUROPA LEAGUE

15:45 - 14.04.2023

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Βόιτσεχ Σέζνι αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αδιαθεσία που ένιωσε. Στο πλάι του βρισκόταν ένας Έλληνας, ο οποίος έχει ως καθήκον να «σώζει» την ομάδα της Ιταλίας...

Η ιταλική ομοσπονδία είχε τιμωρήσει αρχικά τη Γιουβέντους με κλείσιμο της κερκίδας, απ' όπου ακούστηκαν τα απρεπή σχόλια, αλλά η ομάδα υποστήριξε ότι έκαναν τα πάντα για να βρεθούν οι δράστες. Μετά από συνεργασία με την αστυνομία δύο οπαδοί, ένας ενήλικας και ένας ανήλικος συνελήφθησαν και δέχτηκαν ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο και δέκα χρόνια αντίστοιχα. 

Για τον λόγο αυτό η ιταλική ομοσπονδία πήρε πίσω την αρχική της απόφαση και κάπως έτσι η Γιουβέντους θα έχει κανονικά τη στήριξη των οργανωμένων της στον αγώνα με τους «παρτενοπέι» την επόμενη Κυριακή (23/4).