Καθησυχαστικά νέα για τον Σέζνι: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω αλλά νιώθω καλά» (vid)

Βόιτσεχ Σέζνι

i

PrtScr

Καθησυχαστικά νέα για τον Σέζνι: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω αλλά νιώθω καλά» (vid)

Κώστας Τόπας 08:21 - 14.04.2023

Ευχάριστα είναι τα νέα από τις εξετάσεις του Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος πέρασε από καρδιογράφημα μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο ματς της Γιουβέντους με τη Σπόρτινγκ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα της Γιουβέντους με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Σέζνι αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, ζαλίστηκε, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε δακρυσμένος.

Ωστόσο, ο Πολωνός κίπερ πέρασε από καρδιογράφημα στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους, το οποίο έδειξε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρωί  της Μεγάλης Παρασκευής (14/04) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, αλλά ο Σέζνι θέλησε να βεβαιώσει τους φιλάθλους πως αισθάνεται καλά.

 «Κάναμε τον ιατρικό έλεγχο, όλα καλά. Ανησυχούσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, αλλά τώρα νιώθω καλά. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» τόνισε ο ίδιος.

Η Γιουβέντους κάθε άλλο παρά ανώτερη ήταν της Σπόρτινγκ, όμως μίλησε η πείρα και πήρε τη νίκη με 1-0 και κατ' επέκταση σημαντικό προβάδισμα για το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στη Λισαβόνα. Στο μεταξύ, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ταξιδέψει την Κυριακή (16/04) στο Σασουόλο για το πρωτάθλημα.