Νάπολι: Ενδιαφέρον για τον Αζεντίν Ουνάχι
i

Ουνάχι / screenshot via Twitter

Νάπολι: Ενδιαφέρον για τον Αζεντίν Ουνάχι

Δημήτρης Χούπης 13:33 - 24.12.2022

Τον Αζεντίν Ουνάχι έχει «βάλει στο μάτι» η Νάπολι σύμφωνα με δημοσίευμα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ενδιαφέρον για τον Αζεντίν Ουνάχι έχει δείξει η Νάπολι σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο 22χρονος μέσος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη πορεία του Μαρόκου μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ και ήδη έχει ακουστεί αρκετά το όνομά του για τις μεγάλες ομάδες.

Μία από αυτές είναι και η Νάπολι, η οποία θέλει να αποκτήσει τον νεαρό μέσο τον Ιανουάριο. Εκτός από τους «Παρτενοπέι» και η Μαρσέιγ είναι μία υποψήφια για τον ποδοσφαιριστή της Ανζέρ. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ακόμα δε ξέρει ποια θα είναι η απόφασή του για μέλλον.

«Θα είναι μια απόφαση, η οποία θα είναι σημαντική για τη καριέρα μου και πάνω απ' όλα πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση. Θα υπογράψω κάπου και θα φύγω τον Ιανουάριο; Θα μείνω και θα βοηθήσω την ομάδα μου και θα φύγω το καλοκαίρι; Ακόμα δε ξέρω», σχολίασε αρχικά. 

«Δεν έχω κάποιο αγαπημένο πρωτάθλημα. Δεν έχω κάποιον ιδανικό προορισμό. Στην ομάδα που πρόκειται να πάω, θα συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να δείχνω τις ικανότητές μου», πρόσθεσε ο Μαροκινός μέσος.