Η επική Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Νάπολι
i

Η εορταστική εμφάνιση της Νάπολι/ © sscnapoli.it

Η επική Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Νάπολι

Πάνος Μαλακτάρης • 19:15 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Μια ειδική έκδοση αποφάσισε να λανσάρει για την περίοδο των εορτών η Νάπολι σε μια αν μη τι άλλο ευφάνταστη κίνηση του εμπορικού της τμήματος

Δεν είναι λίγες οι φορές που η επίσημη εμφάνιση μιας ομάδας έχει διχάσει τον κόσμο της. Επιπλέον αποτελεί και σημείο αναφοράς και θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων πριν την έναρξη κάθε σεζόν. Μια γλυκιά αναμονή να δουν αν η νέα εμφάνιση θα είναι καλύτερη από την περσινή, τι λεπτομέρειες θα έχει κλπ. 

Οι υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος της Νάπολι αποφάσισαν ωστόσο να το πάνε ένα βήμα παραπάνω φέτος, «ρίχνοντας» στην αγορά μια εορταστική έκδοση που αν μη τι άλλο, είναι πρωτοποριακή, ποντάροντας στο «πνεύμα» των εορτών. 

Η νέα αυτή φανέλα έκανε την εμφάνισή της στο περιθώριο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν πριν λίγες μέρες η ιταλική ομάδα αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Αντάλιασπορ. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 3-2, αν και αυτό που έκλεψε την παράσταση τραβώντας όλα τα βλέμματα δεν ήταν τα γκολ των παιχτών του Σπαλέτι, αλλά η νέα εμφάνιση που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο της. 

Η εικόνα «μιλά» από μόνη της, με τον Ρούντολφ το ελαφάκι να φιγουράρει φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο σκούφο, κοιτώντας μας με το απορημένο βλέμμα του. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα φορεθεί και σε κάποιο επίσημο παιχνίδι με την επανέναρξη της Serie A στις 4 Ιανουαρίου, με τη Νάπολι να φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς και ποιά θα είναι η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα.