Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη Νάπολη μετά την κατάκτηση του τίτλου (vid)

Ο Ιταλός ηθοποιός τήρησε την υπόσχεσή του

i

© Printscreen

Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη Νάπολη μετά την κατάκτηση του τίτλου (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:31 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 07.05.2023

Ο Ιταλός ηθοποιός, Φραντσέσκο Παολαντόνι έγινε viral, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της αγαπημένης του Νάπολι, παρέλασε γυμνός στην πόλη, φορώντας μόνο το κασκόλ των «παρτενοπέι».

Με την εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Ουντινέζε (1-1), η Νάπολι έφτασε τους 80 βαθμούς και «κλείδωσε» το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η τρέλα των «παρτενοπέι» τις τελευταίες μέρες είναι απίστευτη, καθώς πανηγύρισαν τον τίτλο μετά από 33 χρόνια. Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας του σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ένας από τους ανθρώπους που έγιναν viral στους πανηγυρισμούς, ήταν ο Ιταλός ηθοποιός, Φραντσέσκο Παολαντόνι, ο οποίος είχε υποσχεθεί να παρελάσει γυμνός στην πόλη εάν έρθει το σκουντέτο και το έκανε. Συγκεκριμένα, Ο 56χρονος κωμικός με καταγωγή από την πόλη του Νότου, είχε δηλώσει τον περασμένο Γενάρη στην τηλεόραση πως εάν η ομάδα κερδίσει τον τίτλο θα κάνει παρέλαση γυμνός..

Οπαδός της Νάπολι πουλάει κομμάτι χόρτου από το γήπεδο της Ουντινέζε στο ebay για... 700 ευρώ (pic)
SERIE A

14:18 - 06.05.2023

Οπαδός της Νάπολι πουλάει κομμάτι χόρτου από το γήπεδο της Ουντινέζε στο ebay για... 700 ευρώ (pic)

Μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Νάπολι (1-1) και την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των «παρτενοπέι» έκλεψαν κομμάτια χόρτου από τον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ένας φίλος της ιταλικής ομάδας το πήγε ένα βήμα παραπάνω.

Όπως φάνηκε, ο Φραντσέσκο Παολαντόνι τήρησε την υπόσχεσή του και απέδειξε πως για την ομάδα της καρδιάς του μπορεί να κάνει τα πάντα. Όταν όλη η πόλη γιόρταζε την εξασφάλιση του πολυπόθητου τίτλου, αυτός φόρεσε ένα κασκόλ της Νάπολι και για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα είχε βάλει μπροστά τους μια κατσαρόλα που είχε μέσα μακαρόνια και πατάτες.

Τις τελευταίες μέρες, η Ναπολιτάνικη τρέλα έσπασε τα κοντέρ, καθώς όπως είναι λογικό τα 33 χρόνια αναμονής ήταν πολλά. Οι φίλοι της Νάπολι είναι πιθανόν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι πάνω στη γη αυτή τη στιγμή και έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Αρκετά είναι τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει κι έχουν γίνει viral. 

Από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα μέχρι την εντυπωσιακή υποδοχή των θριαμβευτών κι από το σύνθημα που τραγούδησε ο ιερέας την ώρα της λειτουργίας μέχρι και τα κομμάτια χόρτου που ξεριζώθηκαν από το «Stadio Friuli», όλα αυτά δείχνουν πως... η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στη Νάπολι.