Αθλητικός διευθυντής Νάπολι: «Οσιμέν και Κβαρατσχέλια δεν είναι προς πώληση»

Βίκτορ Όσιμεν & Κβίτσα Κβαρατσκέλια

i

Βίκτορ Όσιμεν & Κβίτσα Κβαρατσκέλια/©Getty Images

Αθλητικός διευθυντής Νάπολι: «Οσιμέν και Κβαρατσχέλια δεν είναι προς πώληση»

Sportal newsroom 17:15 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 22.02.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι, δήλωσε πως ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια δεν είναι προς πώληση, ενώ ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις μίλησε για τον Γεωργιανό και τον Όσιμεν.

Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα (και) από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Για άλλη μία φορά οι Βίκτορ Όσιμεν και Κβίτσα Κβαρατσκέλια , ήταν δύο εκ των πρωταγωνιστών για τους «Παρτενοπέι».

Αν και ο Γεωργιανός επιθετικός νικήθηκε από τον Κέβιν Τράπ στην φάση του πέναλτι στο 36΄, ήταν ξανά μία συνεχής πηγή προβλημάτων για την άμυνα των Γερμανών και είχε για αποκορύφωμα την υπέροχη ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Από την άλλη ο Όσιμεν, βρήκε δίχτυα σε 6ο διαδοχικό παιχνίδι και άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία της Ιταλικής ομάδας.

Συνέχεια στον... πόλεμο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ατυχος ο Κολο Μουανί, αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:23 - 22.02.2023

Συνέχεια στον... πόλεμο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ατυχος ο Κολο Μουανί, αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί» (vid)

Η αποβολή του Κολο Μουανί της Άιντραχτ στο ματς με τη Νάπολι για πάτημα, μοιραία φέρνει συγκρίσεις με το πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη να δίνει την δική του απάντηση.

Τα επιτεύγματα των δύο ποδοσφαιριστών της Νάπολι την φετινή σεζόν, έχουν κάνει αρκετές «μεγάλες» ομάδες στην Ευρώπη να παρακολουθούν την περίπτωση τους και να ετοιμάζουν πιθανότατα τις προτάσεις τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Για το γεγονός αυτό μίλησε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα για πολύ καιρό.

«Ο Κβάρα και ο Όσιμεν; Δεν θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε τους καλύτερους μας παίκτες. Είμαστε καλοί με τα συμβόλαια, αλλά ποτέ μην λες ποτέ σε περίπτωση τρελών προτάσεων. Πιστεύω θα μείνουν εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω και ο Λοζάνο να παραμείνει για πολλά χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι, ξεκαθάρισε πως ο Κβαρατσκέλια δεν είναι διαθέσιμος για πώληση. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Κβίτσα είναι φαντσαστικός παίκτης και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν είναι καν η περίπτωση να αναφέρουμε μια συγκεκριμένη τιμή για να τον πουλήσουμε».

«Αυτή την στιγμή ο Κβαρτσκέλια δεν είναι για πώληση. Το παζάρι δεν άρχισε καν ακόμα».

Ο 22χρονος άσος μεταγράφηκε στην Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι με μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ και πραγματοποιεί μία φοβερή σεζόν μέχρι τώρα με 12 γκολ και 15 ασίστ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Οσιμέν εντάχθηκε στο ρόστερ των «Παρτενοπεί» τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Λίλ, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 86 συμμετοχές, με 48 γκολ και 13 ασίστ. Την φετινή σεζόν μετράει 20 γκολ και 4 ασίστ σε 24 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.