Συνέχεια στον... πόλεμο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ατυχος ο Κολο Μουανί, αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί» (vid)
i

Σέρχιο Αραούχο & Κολο Μουανί

Συνέχεια στον... πόλεμο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ατυχος ο Κολο Μουανί, αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί» (vid)

Sportal newsroom 09:23 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 22.02.2023

Η αποβολή του Κολο Μουανί της Άιντραχτ στο ματς με τη Νάπολι για πάτημα, μοιραία φέρνει συγκρίσεις με το πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη να δίνει την δική του απάντηση.

Η ΑΕΚ εκτός από την αποβολή του Ίνγκασον για το μαρκάρισμα πάνω στον Λιβάι Γκαρσία που έφευγε μόνος απέναντι στον Κοτάρσκι, ζήτησε νωρίτερα και κόκκινη στον Νέλσον Ολιβέιρα, για πάτημα στον Σέρχιο Αραούχο. Σε αυτή τη φάση ο Νορβηγός ρέφερι Εσπεν Εσκας, δεν τιμώρησε τον Πορτογάλο φορ του ΠΑΟΚ, αλλά έβγαλε την κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό επιθετικό της Ένωσης.

Επειτα από τρεις ημέρες που διεξήχθη το ντέρμπι στην Τούμπα, τα παράπονα από τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης, συνέκρινε την αποβολή του Κόλο Μουανί για πάτημα στον Ανγκισά στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Νάπολι, με τη φάση των Ολιβέιρα - Αραούχο.

«Άτυχος ο Κολο Μουανί. Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί και θα χε πάρει κίτρινη ο παίκτης της Νάπολι. Στο μεταξύ του Ολιβειρα στον Αραούχο ήταν τρεις φορές χειρότερο και πιο βάναυσο. Και να χεις να σου λένε οι διάφοροι μη πω, που είχε να πατήσει ο Ολιβειρα! Ο Γάλλος της Αιντραχτ που είχε να πατήσει;;;;;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τσατάλης.