Το αστρονομικό μπόνους που έταξε ο Ντε Λαουρέντις στους παίκτες της Νάπολι σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Το αστρονομικό μπόνους που έταξε ο Ντε Λαουρέντις στους παίκτες της Νάπολι σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League

Κώστας Τόπας 15:30 - 11.03.2024

Το βράδυ της Τρίης (12/03) Η Νάπολι παίζει για μια θέση στα προημιτελικά και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και γι' αυτό ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έταξε αστρονομικό μπόνους στους παίκτες του.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι (12/03, 22:00), εκτός από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, θα έχει και μια επιπλέον ανταμοιβή για την ιταλική ομάδα. Εκτός από το κύρος του να είναι ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ο Ντε Λαουρέντις έχει υποσχεθεί στους παίκτες του ένα επιπλέον μπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ για την πρόκριση, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Η είσοδος στα προημιτελικά του Champions League περιλαμβάνει μια οικονομική ένεση 10,6 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που οι «παρτενοπέι» θα ξόδευαν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μπόνους. Αυτή η «επένδυση» του Ντι Λαουρέντις έχει νόημα, αφού η Νάπολι παλεύει μαζί με τη Γιουβέντους και την Ίντερ για να προκριθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2025.

Οι «παρτενοπέι» είναι η τρίτη ιταλική ομάδα στον πίνακα των συντελεστών της UEFA και αν νικήσουν την Μπαρτσελόνα στο «Μοντζούικ» το βράδυ της Τρίτης (12/03, 22:0) θα είναι σε απόσταση ενός πόντου από τη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει προσθέσει κανέναν αυτή τη σεζόν. Μια κατάσταση παρόμοια με αυτήν που βιώνει η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, και χρειάζονται πόντους και να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.