Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ που δέχτηκε η Νάπολι - Έφαγε το τραπεζομάντηλο από τα νεύρα του (vid)

Η αντίδραση του μικρού στο γκολ της ισοφάρισης

i

© Printscreen

Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ που δέχτηκε η Νάπολι - Έφαγε το τραπεζομάντηλο από τα νεύρα του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:18 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 05.05.2023

Ένα απίστευτο viral βίντεο Ναπολιτάνικης τρέλας κυκλοφορεί στο TikTok, με ένα δωμάτιο γεμάτο με παιδάκια, τα οποία κλαίνε με λυγμούς για την ισοφάριση της Σαλερνιτάνα, ενώ την παράσταση κλέβει ο μεγαλύτερος της παρέας που έφαγε το τραπεζομάντηλο.

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, οι οπαδοί της Νάπολι ζουν και αναπνέουν για τον τίτλο. Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στη Σαλερνιτάνα, οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 1-1 κι έδωσαν παράταση στην στέψη του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Το γκολ του Ντιά στο 84’ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια κι εκπληκτικό αριστερό σουτ «πάγωσε» τους πάντες στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», οι οποίοι είχαν στήσει ένα γαλάζιο πάρτι και περίμεναν τη λήξη.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ένα βίντεο από το σαλόνι ενός σπιτιού στη Νάπολη, στο οποίο παρακολούθησαν τέσσερα μικρά παιδιά την ομάδα της καρδιάς τους. Συγκεκριμένα, η παρέα των μικρών έβαλε τα... γιορτινά της με σκοπό να δει τη Νάπολι να «κλειδώνει» τον πολυπόθητο τίτλο. Οι αντιδράσεις τους όμως στο γκολ της ισοφάρισης έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, σε ένα βίντεο που αποτυπώνει τη Ναπολιτάνικη τρέλα που βιώνει ολόκληρη η πόλη, ειδικότερα τη φετινή σεζόν.

Το τρελό σενάριο που στέφει πρωταθλήτρια Ιταλίας την Λάτσιο και όχι τη Νάπολι (vid)
SERIE A

10:56 - 02.05.2023

Το τρελό σενάριο που στέφει πρωταθλήτρια Ιταλίας την Λάτσιο και όχι τη Νάπολι (vid)

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά. Αρκεί να το πιστέψεις. Στην Serie A η Νάπολι δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτό γεμίζει ελπίδες την Λάτσιο, η οποία με ένα θαύμα μπορεί να κάνει την ανατροπή και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Στο γκολ του Μπουλαγιέ Ντιά, οι περισσότεροι ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ ο μεγαλύτερος της παρέας έφαγε το τραπεζομάντηλο, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Ο πιτσιρικάς βρισκόταν σε μία κατάσταση θυμού και λύπης μετά το 1-1 και πλέον πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Ένα ακόμη περιστατικό επίσης, φανερώνει την τρέλα που κυριαρχεί στην πόλη τις τελευταίες μέρες, η οποία κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς. Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προκάλεσε πανικό στο γήπεδο, όμως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί, καθώς το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι οι πανηγυρισμοί πήραν τέτοιες διαστάσεις που φαίνεται να προκάλεσαν κυριολεκτικά σεισμική δόνηση δυο Ρίχτερ στα πέριξ του «Μαραντόνα»!