Το νέο τραγούδι με όνομα «tutto vero» που γράφτηκε για το πρωτάθλημα της Νάπολι (vid)

Το νέο τραγούδι «tutto vero»

i

© Glomex

Το νέο τραγούδι με όνομα «tutto vero» που γράφτηκε για το πρωτάθλημα της Νάπολι (vid)

Sportal newsroom 22:06 - 07.05.2023

Η Νάπολι πανηγυρίζει τον τίτλο της Serie A έπειτα από 30 χρόνια και προς τιμήν της ομάδας βγήκε ένα νέο τραγούδι με όνομα «tutto vero».

Το πάρτι της Νάπολι δεν κατάφερε να το χαλάσει η Φιορεντίνα! Οι «παρτενοπέι» πανηγύρισαν τη νίκη επί των «βιόλα» με 1-0 χάρη σε γκολ του Βίκτορ Οσίμεν από την άσπρη βούλα και το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»... κάηκε για τη φιέστα του πρωταθλήματος. Το γκολ του Οσίμεν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στην Ουντινέζε, ήταν αυτό που έδωσε στη Νάπολι το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, παρά το ισόπαλο 1-1.

Σήμερα οι οπαδοί της Νάπολι γέμισαν κάθε στενό στην πόλη, με φόντο τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Μετά τη λήξη του ματς και κατά τη διάρκεια της φιέστας ακούστηκε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι με τίτλο «tutto vero» που γράφτηκε για το σκουντέτο των «παρτενοπέι».

Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη Νάπολη μετά την κατάκτηση του τίτλου (vid)
SERIE A

19:31 - 07.05.2023

Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στη Νάπολη μετά την κατάκτηση του τίτλου (vid)

Ο Ιταλός ηθοποιός, Φραντσέσκο Παολαντόνι έγινε viral, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της αγαπημένης του Νάπολι, παρέλασε γυμνός στην πόλη, φορώντας μόνο το κασκόλ των «παρτενοπέι».

Το συγκεκριμένο κομμάτι συνόδευσε το πάρτι των οπαδών των Ναπολιτάνων στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και η γιορτή που διεξάγεται αυτήν τη στιγμή δεν... έχει προηγούμενο.

Δείτε εδώ το βίντεο με το τραγούδι: