Η Τορίνο έβαλε «φρένο» στις ελπίδες της Νάπολι για τετράδα

Η Τορίνο έβαλε «φρένο» στις ελπίδες της Νάπολι για τετράδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:44 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 09.03.2024

Η Νάπολι προηγήθηκε, όμως η Τορίνο με ανάποδο ψαλίδι του Σανάμπρια απέδρασε από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και άφησε τους «παρτενοπέι» μακριά από την τετράδα.

Τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα (12/03) στην Ισπανία (1-1 το πρώτο παιχνίδι), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την Τορίνο (1-1), για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, ενώ η Τορίνο παρέμεινε στη 10η θέση με 38 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 15ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πήρε τη πάσα από τον Στάνισλαβ Λομπότκα, εκείνος έκανε το σουτ, αλλά ο Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 43ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε τη κεφαλιά, όμως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε και πάλι την απάντηση.

Στο 61ο λεπτό η Νάπολι κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του, μετά την ασίστ του Μάριο Ρούι.

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κράτησε για λίγο, καθώς τρία λεπτά μετά ο Αντόνιο Σανάμπρια με ανάποδο ψαλίδι από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τη Τορίνο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ