Νέα πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ, η Τσέλσι πήρε τον Γκουστό, νέος προπονητής της Έβερτον ο Σον Ντάιτς
i

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ/©ΙΝΤΙΜΕ

LIVE TRANSFER CENTER Νέα πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ, η Τσέλσι πήρε τον Γκουστό, νέος προπονητής της Έβερτον ο Σον Ντάιτς

Sportal newsroom 12:40 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 30.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

19:18' Νέα πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ

Η Μονπελιέ θέλει πάση θυσία να κάνει δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και επανήλθε με νέα πρόταση για τον Μολδαβό αμυντικό.

18:25' Σκρίνιαρ: «Έχω υπογράψει με την Παρί»

Σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει έλθει ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, και στη χειρότερη περίπτωση θα μετακομίσει στο Παρίσ το καλοκαίρι.

18:04' Θέλει τον Αγκιμπού Καμαρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, εμπλέκονται στα ρεπορτάζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με Ισραηλινό ρεπόρτερ.

16:02' Κρούση από MLS για τον Ουί Τζο

Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ουί-Τζο, δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του MLS, Σικάγο Φάιερς.

13:41' Ο Μίλαν Σκρίνιαρ συμφώνησε με την Παρί

Ως ελεύθερος θα μεταβεί το καλοκαίρι από την Ίντερ στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μίλαν Σκρίνιαρ. 

12:18' Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον 19χρονο Μάλο Γκουστό

Μια ακόμη μεταγραφή έκανε η Τσέλσι η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Μάλο Γκουστό από τη Λιόν αντί 30 εκατ. ευρώ μέχρι το 2030.

11:37' «Δίνει 3 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ η Μονπελιέ»

Δημοσίευμα του Foot Mercato αναφέρει πως η Μονπελιέ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

10:10' Ο Σον Ντάιτς νέος προπονητής της Έβερτον

Η Έβερτον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σον Ντάιτς, ο οποίος αντικαθιστά τον Λάμπαρτ στην προσπάθεια της ομάδας του Λίβερπουλ να παραμείνει στην κορυφαία οργάνωση της Αγγλίας.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε και τον Γερμανό, Λούκας Ρουπ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. O Γουέστον ΜακΚένι υπέγραψε στην Λιντς.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο.

Ο Άνχελ Γκερέρο έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. O Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε τελικά από την ισπανική Βαγιαδολίδ. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Αρνό Νταντζούμα. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα, Νίκολα Στάγιτς. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός με τη θέση του να παίρνει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον και τη θέση του πήρε ο Σον Ντάιτς.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγινε και επίσημα ο Μάξιμο Περόνε. Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στο πάγκο της εθνικής Ολλανδία μετά από δυόμισι χρόνια, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χαλ. Στην Νάπολι θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι ο γκολκίπερ Πιερλουΐτζι Γκολίνι, δανεικός από την Αταλάντα. Την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Χερόνιμο Μπoρταγκαράι, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η Λέστερ ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Τετέ, από τη Λυών.