Φυλακίστηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (vid)

Φυλακίστηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:30 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 18.01.2024

Ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στην αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με το ΑΠΟΕΛ φυλακίστηκε για δύο ημέρες.

Με ποινή φυλάκισης για δύο μέρες τιμωρήθηκε ο 22χρονος Κύπριος οπαδός που πέταξε την κροτίδα στην αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με το ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή» στη Λάρνακα στις 16 Ιανουαρίου, όπως έκανε γνωστό το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Θυμίζουμε πως στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης έσκασε μία κροτίδα δίπλα στον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Παπαγεωργίου ο οποίος προθερμαινόταν και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Στη συνέχεια ο παίκτης μεταφέρθηκε -αρχικά με φορείο και στην συνέχεια υποβασταζόμενος- στα αποδυτήρια.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι: «αναφορικά με τη ρίψη κροτίδας και τον διακοπέντα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη (την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα), η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός προσώπου».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στο πρωτάθλημα Cyta της Κύπρου, με τους ποδοσφαιριστές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κηρύξουν αποχή από τις επόμενες αγωνιστικές.