Νεϊμάρ: Γρίφος η συμμετοχή του στο ματς με τη Νότια Κορέα
i

Νεϊμάρ/ © Intime

Νεϊμάρ: Γρίφος η συμμετοχή του στο ματς με τη Νότια Κορέα

Ο Νεϊμάρ είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει την αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στη Νότια Κορέα για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε από το ματς της Βραζιλίας με τη Σερβία τραυματίας στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Ο Βραζιλιάνος σταρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο έπειτα από μαρκάρισμα του Νικόλα Μιλένκοβιτς και αντικαταστάθηκε στο 80' από τον Άντονι. Ο άσος της «σελεσάο» δεν έπαιξε ούτε στον αγώνα με την Ελβετία ούτε στον χθεσινό με το Καμερούν

Ανησυχία επικρατεί στους Βραζιλιάνους για το αν ο Νεϊμάρ θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς με τη Νότια Κορέα στο πλαίσιο της φάσης των «16» της διοργάνωσης. 

«Όσον αφορά τον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο (τραυματίστηκε στο μηρό) δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα ακόμα. Θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε το πώς αντιδρούν. Ανάλογα με την κατάστασή τους το επόμενο διήμερο, θα δούμε κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν», διευκρίνισε ο γιατρός της «σελεσάο», Ροντρίγκο Λάσμαρ μετά το ματς κόντρα στο Καμερούν. Μένει να δούμε αν ο Βραζιλιάνος σταρ θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Ασιάτες.