Πανέμορφο μοντέλο «ξεμπρόστιασε» δημόσια τον «άπιστο» Νεϊμάρ (pics)

Πανέμορφο μοντέλο «ξεμπρόστιασε» δημόσια τον «άπιστο» Νεϊμάρ (pics)

Κώστας Τσιακλής 15:55 - 29.06.2023

Ο Νεϊμάρ μπαίνει ξανά σε μπελάδες αφού ένα πανέμορφο μοντέλο τον ξεμπρόστιασε δημόσια για μια ακόμα επιπόλαια πράξη του.

Ο Νεϊμάρ επανήλθε στο φως της δημοσιότητας και πάλι όμως για τους λάθος λόγους. Λίγες μέρες μετά που απολογήθηκε στη σύντροφο του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, για την απιστία του, ένα νεαρό μοντέλο ξεμπρόστιασε τον Βραζιλιάνο, δείχνοντας ξανά πόσο ευάλωτος είναι στις γυναίκες.

Τα ΜΜΕ στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι δεν είναι κανονικό ζευγάρι. Όπως αναφέρουν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πιστός στη σύντροφό του κι εκείνη του το επιτρέπει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να συνάντησε την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου (11/6). Επίσης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Νεϊμάρ την γνώρισε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όταν και η σχέση του με την εγκυμονούσα σύντροφό του δεν βρισκόταν και στα καλύτερά της.

Τελικά ο Νεϊμάρ απολογήθηκε για την απιστία του ωστόσο φαίνεται να μην έχει μάθει από τα λάθη του αφού ένα νέο περιστατικό τον φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση. Όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος έστειλε μήνυμα στο μοντέλο, Σελέστ Μπράιτ, όμως σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Το μοντέλο κοινοποίησε σε story το μήνυμα του Νεϊμάρ με την εξής λεζάντα: «… όταν έχεις σύζυγο ή κοπέλα, μη στέλνεις μηνύματα σε άλλες. Είναι ασέβεια προς τη σύντροφό σου».

Η Σελέστ Μπράιτ δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί. Στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα κείμενο, εκθέτοντας στην ουσία τον Νεϊμάρ. «Δεν ξέρω ποιος ήταν ο άνθρωπος αυτός πριν από αυτό. Έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοια μηνύματα από άνδρες που έχουν σύζυγο ή κοπέλα. Δεν είναι ο μόνος. Πιστεύω πως και οι άλλες κοπέλες θα πρέπει να μιλούν, γιατί ξέρω πόσο πονάει. Άνδρες, να φέρεστε καλύτερα, γιατί αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.