Ο πατέρας του Νεϊμάρ συνελήφθη στην Βραζιλία μετά το... σάλο της απιστίας του γιου του

Ο Νεϊμάρ και ο πατέρας του

i

© PrtScr

Ο πατέρας του Νεϊμάρ συνελήφθη στην Βραζιλία μετά το... σάλο της απιστίας του γιου του

Ο πατέρας του Νεϊμάρ συνελήφθη στην έπαυλη του γιου του στην Βραζιλία, έπειτα από τσακωμό με έναν περιβαλλοντικό υπάλληλο.

Για ακόμη μία φορά η οικογένεια Νεϊμάρ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, όμως αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο πατέρας του Βραζιλιάνου σταρ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος μπλέχτηκε σε καυγά στην έπαυλη του γιου του με τον γραμματέα περιβάλλοντος της περιοχής, λόγω των εργασιών που γινόντουσαν.

Η αστυνομία διενεργεί περαιτέρω έρευνες για το θέμα, οι οποίες λέγεται ότι περιστρέφονται γύρω από τις συχνές εργασίες που πραγματοποιούνται στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το κόψιμο των δέντρων γύρω από την έπαυλη του Νεϊμάρ, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο περιβάλλον.

Η δημόσια συγγνώμη του Νεϊμάρ

Μετά το... σάλο που προκάλεσαν οι κανόνες περί απιστίας που έχει θέσει η Μπρούνα Μπιανκάρντι στον Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε και πάλι την εμφάνισή του, ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί αλλά ζει χώρια. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, ο Νεϊμάρ δεν είναι πιστός στη σύντροφό του κι εκείνη του το επιτρέπει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να συνάντησε την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου (11/6). Επίσης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Νεϊμάρ την γνώρισε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, όταν και η σχέση του με την εγκυμονούσα σύντροφό του δεν βρισκόταν και στα καλύτερά της.

«Δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν να κάνω αυτό που έκανα, αλλά σε χρειάζομαι στην ζωή μας. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου και για την περιττή έκθεση, αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να το επαναβεβαιώσω δημόσια. Έκανα ένα λάθος. Τολμώ να πω, ότι κάνω λάθη κάθε ημέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Τα λάθη μου όμως στην προσωπική μου ζωή, τα λύνω στο σπίτι, στην οικειότητα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει δημοσιοποιηθεί, τότε και η συγγνώμη θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν μπορώ να φαντασθώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα επικρατήσει, η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, θα μας ενδυναμώσει. Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ.