Η Μπρούνα που γέννησε το παιδί του Νεϊμάρ πριν από έναν μήνα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους

O Νεϊμάρ και η Μπρούνα

Η Μπρούνα που γέννησε το παιδί του Νεϊμάρ πριν από έναν μήνα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:40 - 29.11.2023

Ένα μήνα πριν η Μπρούνα γέννησε το παιδί του Νεϊμάρ όμως πλέον το ζεύγος αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Αφορμή φαίνεται να στέκονται οι... επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

Πριν από έναν μήνα, ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, έζησαν μία υπέροχη στιγμή, όταν αντίκρισαν για πρώτη φορά το νεογέννητο παιδί τους. Όμως μέσα στο διάστημα αυτό, το ζεύγος αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή. 

Αφορμή φαίνεται να στέκονται οι εξωσυζυγικές πράξεις του Βραζιλιάνου σταρ, οι οποίες έφτασαν στα αυτιά της καλλονής. Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε μία διαρροή μηνυμάτων, στα social media, με το όνομα του Νεϊμάρ να εμφανίζεται σε συνομιλία με το μοντέλο του Only Fans, Αλίνε Φαρία.

«Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά συνδέομαι με ειδήσεις και υποθέσεις, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω σχέση. Είμαστε οι γονείς της Μέιβι και αυτός είναι ο λόγος της συνύπαρξης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια με τις ειδήσεις τόσο συχνά. Ευχαριστώ», ανακοίνωσε η Μπιανκάρντι στο Instagram, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του ζευγαριού, Μέιβι.

Η συνομιλία-φωτιά του Νεϊμάρ

Στο μεταξύ, σάλο έχει προκαλέσει ο Νεϊμάρ με τα μηνύματα προς την Αλίνε Φαρία. Ο Βραζιλιάνος άσος της Αλ Χιλάλ εμφανίζεται να ζητά από το μοντέλο του Only Fans γυμνές φωτογραφίες, με την ίδια να τον παραπέμπει στο επί πληρωμή προφίλ της κει εκείνον να επιμένει.