Νεκρή οπαδός στο Μαρόκο πριν το Ράγια Καζαμπλάνκα-Αλ Αχλί (vid)
i

©printscreen

Νεκρή οπαδός στο Μαρόκο πριν το Ράγια Καζαμπλάνκα-Αλ Αχλί (vid)

Κώστας Τσιακλής 13:19 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 30.04.2023

Οπαδός της Ράγια Καζαμπλάνκα έχασε τη ζωή της λόγω συμφόρησης στην προσπάθεια της να εισέλθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα της απέναντι στην Αλ Αχλί.

Μια οπαδός της Ράγια Καζαμπλάνκα έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να εισέλθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας της κόντρα στην Αλ Αχλί για τα προημιτελικά του Αφρικανικού Champions League. Αυτό έγινε λόγω της συσσώρευσης πολλών οπαδών στις θύρες του «Μουχαμάντ Β΄».

Γκουαρδιόλα: «Όταν πεθαίνεις, η οικογένειά σου θα σε θυμάται για λίγες μέρες και μετά έχεις φύγει, είναι λυπηρό αλλά αληθινό»
PREMIER LEAGUE

10:55 - 30.04.2023

Γκουαρδιόλα: «Όταν πεθαίνεις, η οικογένειά σου θα σε θυμάται για λίγες μέρες και μετά έχεις φύγει, είναι λυπηρό αλλά αληθινό»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει τι ιστορία θα αφήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρώντας πως η ουσία κρύβεται στη κάθε στιγμή.

Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Μαρόκου και του «AFP» πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πολλοί θεατές που δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο και προκλήθηκε συμφόρηση αφού μπλέκτηκαν με αυτούς που περίμεναν υπομονετικά να χτυπήσουν το εισιτήριο τους στους πύλες εισόδου.

Από τον πανικό που προκλήθηκε μια οπαδός της Ράγια έχασε τη ζωή της παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν. Η 29χρονη δεν αντεπεξήλθε στις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί αφού μετά το τέλος του αγώνα προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων. Για να αποκλιμακωθεί η ένταση χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Για την ιστορία, το παιχνίδι μεταξύ της Ράγια Καζαμπλάνκα και της Αλ Αχλί ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), με τους φιλοξενούμενους να πέρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αφρικανικού Champions League. Στον πρώτο αγώνα η Αλ Αχλί είχε επικρατήσει με 2-0.