Ο Μάικλ Όουεν για το θάνατο της υπαλλήλου του: «Η χειρότερη μέρα της ζωής του»
i

/printscreen

Ο Μάικλ Όουεν για το θάνατο της υπαλλήλου του: «Η χειρότερη μέρα της ζωής του»

Στις 28 Μαρτίου η 25χρονη Τζέσικα Γουόλεϊ κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή στον στάβλο του Mάικλ Όουεν. Λίγες μέρες αργότερα ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ δήλωσε πως εκείνη η μέρα ήταν η χειρότερη της ζωής του.

Ο Μάικλ Όουεν μίλησε για τον θάνατο της Τζέσικα Γουάλεϊ, περιγράφοντάς τον ως «τη χειρότερη μέρα της ζωής μου». Η 25χρονη δούλευε στους στάβλους του Μάικλ Όουεν ως διευθύντρια μεταφορών. Εκεί έχασε και τη ζωή της, στις 28 Μαρτίου 2023. 

Η Τζέσικα κατέρρευσε ξαφνικά στους Manor House Stables στο Τσεσάιρ την ώρα της εργασίας της και παρά τις πρώτες βοήθειες που της δόθηκαν έχασε τη ζωή της. Η αστυνομία έσπευσε στους στάβλους του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ και απέκλεισε το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μάικλ Όουεν έφτασε στους Manor House Stables με δάκρυα στα μάτια αφού θεωρούσε σαν κόρη του την κοπέλα.

Παρά τις προσπάθειές των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η νεαρή κοπέλα δεν τα κατάφερε. Λίγες μέρες αργότερα ο Μάικλ Όουεν μίλησε για το θάνατο της υπαλλήλου του και είπε:

«Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο. Μια νεαρή κοπέλα, που ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα σε αυτό που έκανε, ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και ένα πραγματικά σημαντικό μέλος της αυλής και του προσωπικού. Έπρεπε να κατέβω και να πω σε 40 φίλους της τι συνέβη. Ήταν απλώς η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Σε όλους μας λείπει τρομερά».