Νεκρός ο οπαδός της Μπέρμιγχαμ που χτύπησε τον Γκρίλις και πέρασε τον καλύτερο μήνα της ζωής του στη φυλακή (vid)

Οπαδός Μπέρμιγχαμ

i

© Photo by David Davies/PA Images via Getty Images/Ideal Images

Νεκρός ο οπαδός της Μπέρμιγχαμ που χτύπησε τον Γκρίλις και πέρασε τον καλύτερο μήνα της ζωής του στη φυλακή (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:50 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 17.03.2023

Νεκρός βρέθηκε ο οπαδός της Μπέρμιγχαμ, Πολ Μίτσελ, ο οποίος είχε γίνει viral το 2019 καθώς γρονθοκόπησε τον Τζακ Γκρίλις, κατά τη διάρκεια ενός ντέρμπι κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο 32χρονος οπαδός της Μπέρμιγχαμ, Πολ Μίτσελ ο οποίος είχε γρονθοκοπήσει τον Γκρίλις το 2019 κατά τη διάρκεια ενός ντέρμπι με την Άστον Βίλα, βρέθηκε νεκρός. Συγκεκριμένα, ο οπαδός της Μπέρμιγχαμ είχε μπουκάρει στο γήπεδο κι έριξε γροθιά στον τότε αρχηγό της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Πολ Μίτσελ ήταν πατέρας τριών παιδιών και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. 

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης, τα μέλη της οικογένειας έκαναν αναρτήσεις στα social media προς τιμήν του. Πιο αναλυτικά, η γυναίκα του έγραψε: «η οικογένειά μας τον αγαπούσε τόσο πολύ», ενώ η ξαδέρφη του, Λούσι Μίτσελ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Πολ λάτρευε τα τρία του παιδιά. Είχε πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη του, ό,τι κι αν γινόταν. 

Είχε την πιο ευγενική καρδιά. Δυστυχώς θα λείψει σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν ένας πολύ δημοφιλής άνθρωπος. Δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς αυτόν εδώ». Μετά το περιστατικό, ο Μίτσελ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 εβδομάδων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από τις πρώτες τέσσερις.

 Σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο περιστατικό και την περίοδο της φυλακής, ο 32χρονος οπαδός είχε αναφέρει: «Ο καλύτερος μήνας της ζωής μου. Ήταν δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένειά μου, αλλά όλα ήταν καλά. Δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω. Δεν ζητάω συγγνώμη για τίποτα».