Ο Ζοσέ Σα έκανε περισσότερες πάσες από τον Ποντένσε στο ματς Νιούκαστλ - Γουλβς

Σα και Ποντένσε

i

©Intime

Ο Ζοσέ Σα έκανε περισσότερες πάσες από τον Ποντένσε στο ματς Νιούκαστλ - Γουλβς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:48 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 13.03.2023

Ένα από τα χειρότερα ματς στην καριέρα του έκανε ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ήταν σαν να μην υπήρχε στο ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Νιούκαστλ. Τρανό παράδειγμα πως ο Σα είχε πολύ περισσότερες πάσες από εκείνον.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται μία κακή ημέρα και για τον Ντανιέλ Ποντένσε ήταν στο ματς της Γουλβς, εναντίον της Νιούκαστλ. Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ένα από τα «αγκάθια» του Λοπετέγκι στην ενδεκάδα της αναμέτρησης, αφού ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις στον προπονητή του.

Πιο αναλυτικά, επικαλούμενη το «Sofascore», η ιστοσελίδα Football Fan Cast υποστήριξε πως η εμφάνιση του εξτρέμ στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής ήταν πολύ κακή, ίσως από τις χειρότερες στην καριέρα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η βαθμολογία του στην δημοφιλή πλατφόρμα, με τον επιθετικό να παίρνει 6,3 πόντους. 

Για να καταλάβει κανείς το πόσο μικρή συμμετοχή είχε ο Ποντένσε στην προσπάθεια των «Λύκων», ο ίδιος έκανε συνολικά στο παιχνίδι 35 επαφές με την μπάλα την ώρα που ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ζοσέ Σα, είχε 45 (!). Μάλιστα, ο - επίσης - πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και γκολκίπερ της Γουλβς πρόσφερε 25 πάσες, ενώ ο Πορτογάλος 21. Τέλος, όσον αφορά τα xGoals, το ποσοστό του 27χρονου ήταν μόλις 0,03 και αυτό οφείλονταν σε μία κακή τελική του!