Νέο μήνυμα της κόρης του Πελέ: «Ακόμα ένα βράδυ μαζί του» (pic)
i

Η Κέλι Νασιμέντο με τα αγαπημένα της πρόσωπα/ printscreen από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Νέο μήνυμα της κόρης του Πελέ: «Ακόμα ένα βράδυ μαζί του» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:56 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 26.12.2022

Η Κέλι Νασιμέντο θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους γιατρούς του Πελέ, οι οποίοι τον φροντίζουν στο νοσοκομείο «Άμπερτ Αϊνστάιν».

Ο Πελέ νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αΐνστάιν» και δίνει «μάχη» με τον καρκίνο (ήταν αρχικά στο παχύ έντερο και έχει κάνει πλέον μετάσταση και σε άλλα όργανα όπως το ήπαρ και ο πνεύμονας). Όλη η οικογένεια του Βραζιλιάνου θρύλου βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει αυτές τις δύσκολες ώρες. 

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που φροντίζει τον πατέρα της. 

«Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το ‘’Άλμπερτ Αϊνστάιν’’. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από αυτούς τους τόσο καλούς και ικανούς. Δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο.

Ακόμα και σε στενόχωρες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα. Καλά Χριστούγεννα. Με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας. Ακόμα ένα βράδυ μαζί του», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο.