Έδειξαν πως δεν είναι μόνο ο Μπάμπης Κωστούλας

Νέοι Ολυμπιακού

i

Νέοι Ολυμπιακού/©Intime

Έδειξαν πως δεν είναι μόνο ο Μπάμπης Κωστούλας

Διονύσης Βερβελές 16:40 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 01.03.2024

Ο αδερφός του Κωνσταντίνος, αλλά και τα άλλα παιδιά των Νέων του Ολυμπιακού που έστειλαν μηνύματα…

Μία μεγάλη επιτυχία για τους Νέους του Ολυμπιακού οι οποίοι για πρώτη φορά στέλνουν μία ελληνική ομάδα στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα επίσημη της UEFA σε επίπεδο ακαδημίας. Δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, το έκαναν και αυτό!

Σε ένα ματς με τη Λανς στο οποίο φαίνεται πως ήθελαν να περάσουν απ' όλα τα στάδια, από την ηρεμία της έναρξης, στην… κόλαση του 0-2, στην ένταση του 2-2 και να «πετούν» στον... παράδεισο με την πρόκρισή τους και πάλι μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Το σημαντικό για όλα αυτά τα παιδιά ήταν πως έδειξαν ότι δεν είναι μόνο ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα. Είναι λογικό ο μόλις 16,5 ετών επιθετικός των Νέων να παίρνει τα φώτα επάνω του, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιδί που δεν έχει μπει καν ακόμη στα 17 του χρόνια, αγωνίζεται βασικός στη δεύτερη ομάδα και στην Ευρώπη με τους Νέους πηγαίνει... βόλτα τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στο ματς με τη Λανς ο αδερφός του Μπάμπη, ο Κωνσταντίνος Κωστούλας έδειξε ότι και αυτός έχει το μέλλον μπροστά του. Πραγματοποίησε ίσως και την καλύτερή του εμφάνιση με τους Νέους. Ήταν πολύ σωστός στις παρεμβάσεις του, δεν έκανε λάθος και μπόρεσε να «καθαρίσει» ό,τι περνούσε από μπροστά του. Πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, δείχνοντας ότι αυτός έχει το όνομα αλλά έχει και τη χάρη αφού ο πατέρας του, Θανάσης, έπαιζε επίσης κεντρικός αμυντικός.

Το γεγονός πως φάνηκαν και τα άλλα παιδιά στο ματς με τη Λανς, όπως ήταν ο επίσης κεντρικός αμυντικός Πρεκατές, τα χαφ Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, αλλά και ο εξτρέμ Πνευμονίδης, ήταν πως από την ομάδα των Νέων έλειπαν δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Μουζακίτη, Παπακανέλλο. Ο δεύτερος ήταν γνωστό πως δε θα αγωνιστεί, καθώς είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα με την Ίντερ οπότε δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ο πρώτος όμως ενώ υπολογιζόταν κανονικά, ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, «ανέβασε» πυρετό και έτσι δε συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στα πλάνα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Οπότε ακόμη και με τις απουσίες, οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν πως είναι πρώτα απ' όλα ομάδα και ξέρουν να αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα που παρουσιάζονται.