Νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης
i

Εθνική γυναικών/ ©Intime

Νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:46 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 18.01.2023

Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης αντικαθιστά τον Γιώργο Κυριαζή στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών. Όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είναι ο νέος προπονητής της «γαλανόλευκης», αντικαθιστώντας τον Γιώργο Κυριαζή.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν βοηθός του Γιώργου Κυριαζή στην Εθνική από το 2020. Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει καθοδηγήσει την ομάδα στο Champions League Γυναικών, φτάνοντας έως τη φάση των «32» της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις. Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ. Ο κ. Κατηκαρίδης Αλέξανδρος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.