Νίκας: «Πάει για την ημερομηνία της ρεβάνς το Λαμία-ΠΑΟΚ»
i

ΔΑΚ Λαμίας/©intime

Νίκας: «Πάει για την ημερομηνία της ρεβάνς το Λαμία-ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 18:20 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 09.02.2023

Το πρώτο ματς ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε και απ' ότι φαίνεται θα οριστεί στην ημερομηνία της ρεβάνς. Μια εβδομάδα αργότερα ο επαναληπτικός.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Πέμπτης (9/2) αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην πόλη της Φθιώτιδας, που έντυσε στα λευκά τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου, Κώστας Νίκας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Metropolis μίλησε για την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι:

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον παρατηρητή του αγώνα, ενημερώθηκα πως το γήπεδο είχε 10 πόντους χιόνι και συνέχιζε να χιονίζει. Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και έμαθα πως θα συνεχιστεί η χιονόπτωση και μετά το μεσημέρι και μέχρι αύριο.

Για να μην βάλουμε σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, πήραμε την απόφαση να αναβάλλουμε τον αγώνα. Εγινε προσπάθεια να καθαριστεί το γήπεδο και δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό. Υπάρχει η σκέψη να γίνει το παιχνίδι στην ημερομηνία της ρεβάνς και το δεύτερο παιχνίδι μια εβδομάδα αργότερα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπάρχουν για διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης στο εξωτερικό: «Τα τρία γήπεδα για τον τελικό είναι οι απόψεις του προέδρου, τις συζητάμε, θα δούμε τι θα γίνει.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, οικονομικά είναι αδύνατο να γίνει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο θέλει περίπου 200.000 ευρώ για τη μεταφορά αθλητών και παραγόντων. Μετά θα χρειαστεί να πληρώσουμε το γήπεδο που θα μας παραχωρηθεί».