Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νίκη Βόλου, 2-0 τον Καμπανιακό
i

©intime

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νίκη Βόλου, 2-0 τον Καμπανιακό

Δημήτρης Χούπης 17:10 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 30.10.2023

Η Νίκη Βόλου με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε με ευκολία 2-0 του Καμπανιακού για την έκτη αγωνιστική της Super League 2.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε με 2-0 του Καμπανιακού για την έκτη αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. 

Η ομάδα της Μαγνησίας λοιπόν στο πρώτο μέρος ήταν... καυτή αφού έβαλε δύο γκολ, με την αρχή να την κάνει ο Τζιώρας στο 30', ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 43' ο Ανδρέου με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τη Νίκη, δίνοντάς της μεγάλο προβάδισμα. 

Η ομάδα του Βόλου είχε και ευκαιρία να σκοράρει και τρίτο τέρμα, αλλά ο Μιράντα είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια έκανε καλή διαχείριση του σκορ και στο τέλος πήρε τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση. Την ίδια ώρα ο Καμπανιακός είναι στην προτελευταία θέση. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (70′ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (61′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (80′ Πολίτης), Μιράντα (61′ Κρητικός) και Τζιώρας (70′ Μοράρ).

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Γιουκούδης, Ν. Καθάριος (77′ Καράμπελας), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου (70′ Ξιφιλίνος), Π. Καθάριος (46′ Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης (46′ Έππας), Τότσκα (60′ Μάνιος) και Φροσύνης.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!