Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη φιέστα της ΑΕΚ είχε δίπλα του τη νέα του σύντροφο (pic)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη φιέστα της ΑΕΚ είχε δίπλα του τη νέα του σύντροφο (pic)

Sportal newsroom 10:06 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 17.05.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Tο νέο έρωτα της ζωής του έχει βρει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Έχει προχωρήσει στη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα του σύντροφος είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση και το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε μία φωτογραφία τους από το γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγία Σοφια- Opap Arena», μετά τον θρίαμβο της «Ένωσης». 

Δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού, αναφέρει, ότι πρόκειται για μία γυναίκα, κατά 10 χρόνια μικρότερη του πρώην ποδοσφαιριστή και θρύλου της ΑΕΚ, 39 ετών δηλαδή, με την οποία και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινής παρέας.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» γράφει στο περιοδικό. Οι δικοί τους άνθρωποι λένε, μάλιστα, ότι η σχέση τους βασίζεται στον «αλληλοθαυμασμό και στον αλλλοσεβασμό». Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Φωτογραφία περιοδικού ΟΚ!: NDP – Νίκος Ζώτος

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου. Δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς έχει κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 και τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας. Έχει απομακρυνθεί από το χώρο, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά κι επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.