«O Nτέμης ερχόταν συνέχεια στις παραστάσεις - Στην αρχή με τη Βανδή, μετά μαζί με τους φίλους του» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© Intime

«O Nτέμης ερχόταν συνέχεια στις παραστάσεις - Στην αρχή με τη Βανδή, μετά μαζί με τους φίλους του» (vid)

Sportal newsroom 20:04 - 15.05.2023

Ο γνωστός ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπουλος, τόνισε πως ο Ντέμης ήταν λάτρης της θεατρικής παράστασης «Ο Άμλετ ο δεύτερος».

Ο Πάνος Σταθακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ 1 και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αναφέρθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως στη θεατρική παράσταση «Ο Άμλετ ο δεύτερος» έδιναν το παρών πολλοί συνάδελφοι του, πολιτικοί, αλλά και ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι ένας από αυτούς ήταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος πήγαινε συνέχεια. Αρχικά με τη Δέσποινα Βανδή και μετά με τους φίλους του...

«Η παράσταση "Ο Άμλετ ο δεύτερος" ήταν η παράσταση σταθμός. Ήταν η παράσταση που είδα τους πιο πολλούς συναδέλφους, πολιτικούς, τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές. Ήταν τότε που ήταν η Βανδή με τον Ντέμη και μετά ο Ντέμης ερχόταν με διάφορους φίλους του. Μας έδιναν παραγγελιές που θα πέσουμε. 

Με έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν "θα είμαστε με μια παρέα και θέλουμε ο Σταθακόπουλος να πέσει εκεί, η Ανδρίτσου στον τάδε φίλο μας". Γινόταν χαμός με όλους μας. Ήταν μια χρονιά που ήταν η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βλαδίμηρου και πήρε ανθρώπους που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας και έδεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.