Η αγκαλιά του Ντέμη Νικολαϊδη με τον Ζούλιο Σέζαρ στις σουίτες της OPAP Arena (vid)

Ο Ντέμις Νικολαϊδης.

i

©intime

Η αγκαλιά του Ντέμη Νικολαϊδη με τον Ζούλιο Σέζαρ στις σουίτες της OPAP Arena (vid)

Sportal newsroom 18:55 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 14.05.2023

Ο Ντέμης Νικολαίδης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης συνάντησε στην OPAP Arena τον Ζούλιο Ζέζαρ και το χαμόγελο εμφανίστηκε στα πρόσωπα και των δύο.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, όταν βρισκόταν στην προεδρία του συλλόγου είχε παίκτη τον 43χρονο πλέον Βραζιλιάνο, ο οποίος έμεινε τρία χρόνια στην ομάδα και ήταν από τους πλέον αγαπητούς στον κόσμο.

Ο Νικολαϊδης, λοιπόν, συναντήθηκε στις σουίτες του γηπέδου με τον Σέζαρ, οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και τα είπαν για μερικά λεπτά, με κύριο θέμα φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες απομένουν, λοιπόν, εκτός κι αν γίνει το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου στην τελευταία αγωνιστική, για να πανηγυρίσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. 

Στη μεγάλη φιέστα της «OPAP Arena» θα βρίσκονται κάποιοι εκλεκτοί καλεσμένοι, αφού στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν προσέλθει οι Ισμαέλ Μπλάνκο, Ζούλιο Σέζαρ και Γκουστάβο Μαντούκα. Ο πρώτος, μάλιστα, μίλησε και στο Sportal, λέγοντας πως: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόσκληση από τον κ. Μελισσανίδη. Τον είχα συναντήσει και όταν χτιζόταν το γήπεδο. Δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε πόσο χαρούμενος είμαι, η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου. Την Κυριακή θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάμε ΑΕΚάρα».