Κορυφαίος Σκωτσέζος προπονητής... αερίστηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής (vid)

Κορυφαίος Σκωτσέζος προπονητής... αερίστηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής (vid)

Sportal newsroom 18:58 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 06.09.2023

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής, με τον Νιλ Λένον να αερίζεται την ώρα που μιλούσε, κάνοντας μάλιστα μια μικρή παύση την επίμαχη στιγμή.

Ο Νιλ Λένον, είχε αναλάβει το σχολιασμό του μεγάλου ντέρμπι της Σκωτίας, Ρέιντζερς - Σέλτικ, στην εκπομπή «The Football Show».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σταμάτησε προσωρινά και... αερίστηκε, ενώ μετά συνέχισε την πρόταση του κανονικά.

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:24 - 06.09.2023

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τη χαρά του που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω στον Πειραιά.

Η σκηνή όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral. Ο Λένον, είναι πρώην προπονητής της Σέλτικ, ενώ το όνομα του είχε ακουστεί έντονα και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, πριν την πρόσληψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Δείτε το στιγμιότυπο:

Ο Λένον, ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 22 χρόνια, περνώντας την πλειοψηφία της καριέρας του αγωνιζόμενος σε Λέστερ και Σέλτικ. Με τις αλεπούδες, μέτρησε 170 συμμετοχές και πέτυχε έξι γκολ σε τέσσερα χρόνια, πριν πάρει μεταγραφή για λογαριασμό των πρωταθλητών Σκωτίας. Εκεί πέρασε επτά χρόνια με 214 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2008 και δύο χρόνια αργότερα ασχολήθηκε με την προπονητική. Δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο με δύο θητείες στην Σέλτικ, αλλά και ένα πέρασμα από τη Μπόλτον και τη Χιμπέρνιαν, πριν αναλάβει το 2022, την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας για μόλις επτά μήνες.