Νέα ληστεία ποδοσφαιριστή της Premier League: Εισέβαλαν στη βίλα του Ισάκ και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Αλεξάντερ Ισάκ

i

Prtscr

Νέα ληστεία ποδοσφαιριστή της Premier League: Εισέβαλαν στη βίλα του Ισάκ και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Κώστας Τόπας 14:28 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 09.04.2024

Αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο Αλεξάντερ Ισάκ της Νιουκάστλ, του οποίου ληστές έκλεψαν το αυτοκίνητο από την βίλα του αξίας 116 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Αλεξάντερ Ισάκ, ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που υπέστη ληστεία στο σπίτι του. Πρόκειται για μια βίλα αξίας 116 εκατομμυρίων ευρώ όπου πήραν ένα από τα αυτοκίνητά του που αργότερα κατέληξαν να εγκαταλείψουν. Όλα αυτά συνέβησαν στην ίδια περιοχή όπου πριν από τρεις μήνες δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της συντρόφου του Ζοέλιντον.

Η ληστεία στην έπαυλη του Ισάκ

Η συμμορία επιτέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μόλις 48 ώρες πριν παίξει τον αγώνα με τη Φούλαμ το περασμένο Σάββατο (06/04), έναν αγώνα που τελείωσε με 1-0 για τις «καρακάξες». Όπως αναγνωρίζουν τα αγγλικά Μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς και τώρα ερευνάται ποιος μπορεί να διέπραξε αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

«Αν είχαμε περισσότερη αστυνομική παρουσία, θα βοηθούσε στην αποτροπή των κλεφτών», λέει ένας από τους 67χρονους κατοίκους της περιοχής. Ορισμένες καταγγελίες δεν είναι οι μόνες και όπου συμμετέχουν περισσότεροι άνθρωποι που ζητούν προστασία: «Κάποιοι κάτοικοι σκέφτονται να έχουν ιδιωτική ασφάλεια. Θα υπάρξει συνάντηση στο τέλος αυτού του μήνα για το θέμα».

«Κύμα» ληστειών κατά ποδοσφαιριστών

Αυτά τα γεγονότα, μαζί με τις ληστείες που υπέστησαν και οι κάτοικοι, τους έκαναν να αναγκαστούν να προσλάβουν μια εταιρεία ασφαλείας για να αποφύγουν νέες απειλές αυτού του στυλ. «Οι κλέφτες κλέβουν αυτά τα ακίνητα γιατί ξέρουν ότι θα υπάρχουν ρολόγια ή κοσμήματα», είπε ένας από τους γείτονες όταν ρωτήθηκε.

Άλλοι ποδοσφαιριστές της Premier League, όπως ο Τζακ Γκρίλις ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Αλεξ Οξλεϊντ Τσάμπερλεϊν  έχουν επίσης πέσει θύματα από ληστές που επιτίθενται όταν πιστεύουν ότι οι παίκτες θα είναι στους αγώνες εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα των αθλητών.